Galatasaray stat sponsorunu Rams Global firması kimin?

Galatasaray, stat isim sponsorluğu kapsamında "Rams Global" ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Galatasaray'ın stadı bundan böyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Stadyumu olarak adlandırılacak.
Galatasaray stat sponsorunu Rams Global firması kimin?

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ülkemiz topraklarında doğup uluslararası bir marka haline gelen Rams Global ile Ali Sami Yen Spor Kompleksimiz içindeki stat isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın ilklerin ve enlerin kulübü Galatasarayımıza, gayrimenkul, sağlık, turizm, medya, madencilik gibi farklı sektörlerin dev markası Rams Global’e ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyoruz." denildi.

Anlaşmanın detayları önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısında açıklanacak.

Rams Global hakkında

26 yıl önce temelleri Kazakistan’da atılan Rams Global, Türkiye'de inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Türkiye’deki ilk projesi Gaziantep Liv Hospital’ın ardından, RAMS bu yılın başında kentsel dönüşüm projesi Quattro’yu devraldı.

Amiral gemisi inşaat olmakla birlikte sağlık, turizm ve maden sektörlerinde de yer alan Rams Global’in kurucusu Ramazan Bülbül, küçük yaşlarda ticarete atıldığını, bir süre Gaziantep’te ve Sakarya’daki ticaretle uğraştıktan sonra yurtdışına açıldığını ve 90’lı yıllardan bu yana Kazakistan’da faaliyetlerini yürüttüğünü aktardı. Oğulları Doğan Bülbül, Devran Bülbül ve Faruk Bülbül ile holdingi yönettiklerini söyleyen RAMS Global Yönetim Kurulu Başkanı, Kazakistan’da ilk inşaatı 1998 yılında yaptıklarını, son 10 yılda Almatı’da 2, 5 milyon metrekareden oluşan 55 proje hayata geçirdiklerini kaydetti.

Tüm yatırımları kendi özkaynaklarıyla hayata geçirdiklerini belirten RAMS Türkiye’nin CEO’su Devran Bülbül, “RAMS Türkiye’nin hedefi önümüzdeki 5 yıl içerisinde en büyük ilk 5 inşaat şirketinden biri olmak” dedi. İstanbul Avrupa yakasındaki projelerinin yanı sıra Anadolu yakasında da arazi bakan RAMS, Bodrum Gümüşlük’te butik bir villa projesinin ardından Antalya Serik’te de turizm ve konut yatırımı için hazırlanıyor.

Etiketler :