Galatasaray transferde atağı kalkıyor

Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılarda en sıcak gelişme Henry Onyekuru konusunda yaşanıyor.
Galatasaray transferde atağı kalkıyor

Galatasaray’da gündemin ilk sırasında kadroya dahil olacak yeni futbolcular var. Teknik direktör Fatih Terim’in Gençlerbirliği maçından sonra açıkladığı oyuncular üzerinden çalışmalar devam ediyor.

Şu anda transferi en yakın görünen isim Henry Onyekuru…

Yönetim, daha önce iki kez kiralık olarak Galatasaray’da görev yapan Nijeryalı futbolcuyu bir kez daha kiralamaya yakın. 23 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı ekip, Monaco kulübü ile son detayları görüşüyor.

Onyekuru’nun sezon sonunda satın alma opsiyonu ile birlikte ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyeceği belirtildi.

İrfan Can Kahveci ve Edin Visca da gündemde

Gündemin diğer önemli isimleri ise İrfan Can Kahveci ve Edin Visca… İki futbolcunun da Medipol Başakşehir'le sözleşmelerinin devam etmesi ve istenen bonservis bedellerinden dolayı yönetim bekleyişe geçti. 

Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle oyuncu satışı sonrası transfer yapabilen Galatasaray, öncelikle bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor.

Kulübün kasasına para girişi olduktan sonra iki oyuncu için İrfan Can ve Visca için Medipol Başakşehir ile masaya oturulacak.

Mustafa Muhammed transferinde Fransa'dan rakip

Listesindeki son isim olan Mustafa Muhammed ile sadece Galatasaray ilgilenmiyor.

Zamalek forması giyen Mısırlı golcüyü Fransız ekibi Saint Etienne de kadrosuna katmak istiyor.