Galatasaray'a Maicon piyangosu!

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam eden Galatasaray'a, kadrosunda düşünmediği yıldız isimden iyi haber geldi. Sarı kırmızılı takımın Al-Nasr'a kiraladığı Maicon bu sezon sonunda Aslan'a geri dönecekti ancak piyango gibi bir haber geldi.
Galatasaray'a Maicon piyangosu!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına başlayn ve kadroda radikal değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray'a transfer piyangosu vurdu.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre yol haritasını çizen sarı-kırmızılılar gençleşme operasyonu için düğmeye bastı.

Buna göre genç ve yerli oyunculara ağırlık verecek olan Galatasaray bir yandan da mevcut oyuncularla ilgili son durum merak ediliyordu.

Koronavirüsü tedbirleri nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına başlayn ve kadroda radikal değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray'a transfer piyangosu vurdu.

AL-NASR, GALATASARAY'LA GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr Riyad, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon Pereira'nın bonservisini almak için sarı-kırmızı takımla görüşmelere başladı. (Fanatik)