Galatasaray'dan Alexis Sanchez girişimi

Fransız basını, Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katamadığı Şilili Alexis Sanchez için sezon sonunda yeniden harekete geçebileceğini iddia etti.
Galatasaray'dan Alexis Sanchez girişimi

Fransız basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın, sezon başında gündemde olan Şilili golcü Alexis Sanchez için yeniden harekete geçebileceği iddia edildi. Haberlerin detaylarında ise; "Marsilya forması altında 34 resmi maçta 16 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Şilili golcünün sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fransız ekibi, Sanchez ile yeni sözleşme konusunda bir görüşme yapmadı. 34 yaşındaki golcü kariyerine nasıl devam edeceğine henüz karar vermiş değil." dendi.

EN BÜYÜK HAYALİMDİ

Sezon başında yönetici Erden Timur'un Alexis Sanchez ile yaptığı görüşmelerde yer alan G.Saray'ın eski kaptanı Arda Turan, konu ile ilgili sorulan sorulara "Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi. İstedik ama olmadı" yanıtını vermişti. Transfermarkt verilerine göre Sanchez'in güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro.

PENA'DA RAKİP BETIS

Diario Sport'un haberine göre İspanyol ekibi Real Betis, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı file bekçisi Inaki Pena'ya resmi teklifini sundu! 24 yaşındaki başarılı eldiven ile Galatasaray ve Fenerbahçe de ilgileniyordu. Pena, geçtiğimiz sezon G.Saray'da kiralık olarak forma giymişti.

Etiketler :