Galatasaray'dan yeni İrfan Can teklifi!

Başakşehir'in İrfan Can Kahveci'ye karşılık 6.5 milyon Euro artı Emre Kılınç talebi, Florya'da kabul görmedi. Bu kez Sarı-Kırmızılılar başka bir formülle kapıyı çalacak.
Galatasaray'dan yeni İrfan Can teklifi!

Galatasaray'da tek gündem İrfan Can Kahveci transferi... Sarı-Kırmızılılar, her gün Başakşehir'le pazarlık halinde. Son olarak kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'ın 6.5 milyon Euro artı Emre Kılınç talebi, Florya'dan veto yedi.

Teknik patron Fatih Terim, gelecek yılki takım iskeletinin önemli bir parçası olarak gördüğü Emre Kılınç'ı kesinlikle bırakmak istemiyor. 

Galatasaray Yönetimi bunun üzerine yeni seçenekleri masaya yatırdı. Fatih Terim'le de görüşen Sarı-Kırmızılılar, teknik heyetten onaylı bazı isimleri takasa dahil ederken, teklif edilen toplam ücreti yükseltme yoluna gidecek.

Takasta Babel'in yanı sıra şu sıralar 1. Lig kulüplerinde kiralık oynayan bazı oyuncuların Başakşehir'e önerilmesi düşünülüyor.

Takas dışında toplam bonservis teklifinin 10 milyon Euro bandına, çeşitli opsiyonlarla birlikte çekilmesi de gündemde.

Bu teklifin içerisinde Şampiyonlar Ligi'ne katılım, belirli sayıda forma giyme veya bir sonraki satıştan ekleme gibi ileriye dönük maddeler de yer alacak. 

Bu hafta içerisinde bu teklif paketiyle birlikte Başakşehir'in kapısı tekrar çalınacak. 

Ara transferin bitimine 1 hafta kala, iki kulüp arasındaki görüşmelerin temposu daha da artacak gibi görünüyor.