Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Zaniolo oynamak istediği takımı açıkladı

Takımdaki geleceği merak edilen Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki futbolcu Juventus'ta oynamak istediğini söyledi.
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Zaniolo oynamak istediği takımı açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, ülkesinin basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Juventus'ta oynamak isterim"

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Nicolo Zaniolo, "İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde forma giyeceğim. Juventus Şampiyonlar Ligi'nde olmasa da yine de Juventus'tur. Her türlü çözüme açık olduğumu söylemek isterim. Hayatım boyunca Juventus hayranı oldum. Juventus çok iyi bir kulüp, orada oynamak isterim." şeklinde konuştu.

"İdolüm Pogba'ydı"

23 yaşındaki futbolcu, "Çocukken hep Juventus'u desteklerdim. İdolüm Pogba'ydı. Juventus'a transferim tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur. Şayet mutsuz olan bir taraf olursa kendimi fazlasıyla iyi hissettiğim Galatasaray'da kalacağım. Herhangi bir beklenti içerisinde değilim." dedi.

"Mourinho beni soruyor"

Galatasaray'a transfer olmadan önceki kulübü olan ve olaylı bir ayrılık yaşadığı Roma hakkında da konuşan İtalyan futbolcu, "Roma hayatımda önemli bir yere sahip durumda. Tüm taraftarlara sonsuza kadar minnettar kalacağım. Mourinho ile hiç görüşmedik ancak beni sevdiğine eminim. Oliveira ile konuşurken hep beni soruyor. Ona her zaman minnettar kalacağım." dedi.

"Düşündüğüm tek şey Galatasaray"

Tüm odağının Galatasaray olduğunu belirten Zaniolo, "Kadere inanan biriyim. Geriye değil, hep ileriye bakmayı seviyorum. Şu anda düşündüğüm tek şey Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi ön elemeleri..." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'a geçen Zaniolo, sarı kırmızılı forma ile çıktığı 11 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetmişti.

Etiketler :