Galatasaraylı yıldız futbolcu ülkesini karıştırdı: Hakkında soruşturma açıldı

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed, Milli ara için gittiği ülkesinde, girmesi gereken bir sınava kampta olduğu için katılamayınca arkadaşını gönderdi. Yapılan yolsuzluk ortaya çıkınca Mohamed'in arkadaşı gözaltına alındı, Mısırlı golcüye ise soruşturma açıldı.
Galatasaraylı yıldız futbolcu ülkesini karıştırdı: Hakkında soruşturma açıldı

Galatasaraylı Mostafa Mohammed, ülkesinde yolsuzluğu karıştı. Afrika Uluslar Kupası için devre arasında  Mısır Milli Takımı'na katılan Mohamed, girmesi gereken sınava gitmek yerine arkadaşını soktu. Skandalın orataya çıkmasının ardından Mostafa Mohamed'in arkadaşı, Kahire yakınlarındaki Gize'de gözatına alındı.

ARKADAŞI SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Shabramant'ta yer alan bir kurumda ikinci yılında olan Mostafa Mohamed dün gerçekleştirilen sınava milli takımda olduğu için giremedi. Mısırlı golcü kendisinin girmesi gereken sınava arkadaşını gönderdi. Durumu fark eden güvenlik görevlileri, Mostafa Mohamed'in arkadaşını gözaltına aldı ve durum hakkında bir rapor hazırladı.

Al-Masry Al-Youm'un aktardığı haberde Mostafa Mohamed'in arkadaşı olayı kabul etti. Mısırlı golcünün arkadaşı, amacını Mostafa Mohamed'in akademik hayatına katkıda bulunmak için yaptığını söyledi.

Yarın Fildişi Sahili ile karşılaşacak Mısır'da Mostafa Mohamed'in maç öncesi olayı öğrenen ve stres yaşadığı belirtildi. Turnuvanın ardından Yüksek Eğitim Kurumu, Mostafa Mohamed'le ilgili gereken teması kuracak ve yeni sınav tarihi için bilgilendirme yapacak.