Ankara'da taksicinin parasını çalıp öldüresiye dövdüler!

Ankara'da bir kişi, gözüne kestirdiği taksi şoförünü öldüresiye dövdükten sonra gasp etti.
Ankara'da taksicinin parasını çalıp öldüresiye dövdüler!

Ankara'da bir kişi, gözüne kestirdiği taksi şoförünü öldüresiye dövdükten sonra gasp etti. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Çankaya ilçesi Dikmen Semti Bağ Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 74 yaşındaki taksi şoförü Ahmet B., müşterisini bıraktıktan kısa bir süre sonra kimliği belirsiz bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Tekme ve tokatlarla linç edilen Ahmet B., aldığı darbelere daha fazla dayanamayarak yere yığıldı. Yaşlı adamı gasp ettiği de öğrenilen saldırgan ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye nakledilen taksi şoförünün hayati tehlikesinin olmadığı fakat vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi tahribatlar oluştuğu öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, firari saldırganı yakalanmaya yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.

Gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kamerada

“ÇOK FAZLA KANIM AKTI”


Saldırıya uğradığı anları anlatan Ahmet B., “Gölbaşı istikametinden geliyordum. Yol üzerindeki alışveriş merkezinden müşteriyi alıp Dikmen’e götürdüm. Parayı istediğimde, ‘Ne parası lan’ dedi. Ardından da saldırdı, sonra kaçtı. Yolculuk sırasında teybin sesini sonuna kadar açtı ve hiçbir şey demedi. Ben de ters birisi olduğunu görünce bir şey demedim. Bana arabanın içerisinde vurmaya başladı. Sonrasında çevredeki vatandaşlar yardımıma geldi. Elimi yüzümü yıkayıp hastaneye götürdüler beni. Çok fazla kanım aktı yola. Üstüne bir de 140 lira paramı aldı saldırgan. Kendisini daha önce görmedim, tanımıyordum. Şu anda yüzümde, burnumda kırıklar var. Gözümün merceğinde kayma oluşmuş. Aracın kapısı kitlendiği için aşağıya dahi inemedim. Sol kolumda felç var zaten. Kendisinin bir an önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kamerada

Gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kamerada

Gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kamerada

Etiketler :