Gazeteciler Cemiyetinden Konyaspor’a anlamlı ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’i ziyaret ederek yeşil beyazlı takımın başarılı yükselişinden dolayı tebrik etti.
Gazeteciler Cemiyetinden Konyaspor’a anlamlı ziyaret

Konya Gazeteciler cemiyeti yönetimi, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’i ziyaret ederek yeşil beyazlı takımın başarılı yükselişinden dolayı tebrik etti. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Konyaspor’un sportif başarısının yanı sıra stat konusu ve Konyaspor’un bundan sonraki süreci de konuşuldu.

Şehir olarak Konyaspor’u sadece bir futbol takımı olarak değil şehrin markası olarak da görmek gerektiğinin altını çizen Başkan Özgökçen, Konya Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte ortak projeler ile Konyaspor sevgisinin küçükten büyüğe tüm bireylere aşılanabileceğini söyledi.

gazeteciler-cemiyetinden-1.jpg

Konyaspor’a destek konusunda geri durulmaması gerektiğini ifade eden Özgökçen, “Şehir olarak maddi manevi destek takımımız için çok önemli. Bu anlamda sanayicilerimizden de destek büyük önem arz ediyor. Biz şehrimizin takımı için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çünkü Konyaspor’un başarısı bu şehrin başarısıdır. Bu başarıda tüm şehrimizin payının olması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

gazeteciler-cemiyetinden-3.jpg

Stadın çimlerinin serildiğini ve Ümraniye maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söyleyen Özgökçen, “Takımımızı şehrimizden iki üç maç uzaklaştırmış olsa da yapılan yatırım gelecek adına çok önemli bir değer. İnşallah tamamlandığında çok daha güzel bir zeminde maçlarımızı oynayacağız” diye konuştu. Özgökçen, Gazeteciler Cemiyeti yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Lokman Koyuncuoğlu Başkan Özgökçen’e cemiyet fincanı ve gazeteci yeleği hediye ederek Konya basını olarak her zaman Konyaspor’un yanında olduklarını ifade etti.

gazeteciler-cemiyetinden-4.jpg

gazeteciler-cemiyetinden-2.jpg

• YILMAZ ÇELİK / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :