Fenerbahçe son dakikada güldü

Son haftalara alınan puan kayıpların ardından zirvede yara alan sarı lacivertliler zorlu Gaziantep FK karşısında Valencia'nın golleriyle sevindi.
Fenerbahçe son dakikada güldü

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Gaziantepspor Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Kalyon Stadyumu'ndaki mücadelede puana ihtiyacı olan iki takımda 3 puan derdinde. Geçtiğimiz hafta oynanan derbide Galatasaray'a Kadıköy'de 3-0 yenilen sarı-lacivertliler, Gaziantep FK'yı mağlup ederek yara sarmak istiyor. Müsabakada Mustafa Kürşad Filiz düdük çaldı.

İlk yarı

GOL: Fenerbahçe atağında sağ kanattan gelen ortada Ertuğrul ve Kaleci Günay'ın bir anlık anlaşamamasını değerlendiren Enner Valencia topu filelere gönderdi. (Dakika 8)

Gol sonrası Markoviç ve Maxim ile ev sahibi ekip çok sayıda pozisyondan faydalanamadı. Konuk Fenerbahçe'de ise Valencia'nın yakaladığı bir pozisyon gole çevrilmedi ve ilk yarı Valencia'nın golüyle 0-1 tamamlandı.

GOL: Gaziantep FK, Stelios Kitsiou'nun golüyle durumu 1-1'e getirdi. (Dakika 55)
Fenerbahçe oyunda üstünlüğü yakaladı.
Kırmızı Kart: Angelo Sagal (Dakika 70)
GOL: Valencia sağ çaprazdan yakaladığı atağı gole çeviriyor. (Dakika 90+1)
Mücadele sonu Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe

Ev sahibi ekip galibiyet hasretine son veremezken Fenerbahçe bu galibiyetle nefes aldı.

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Jevtovic, Halil İbrahim, Ertuğrul, Figueiredo, Sagal, Maxim, Markovic, Merkel, Kitsiou

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Alioski, Crespo, Arao, Mert Hakan, Emre Mor, Valencia, Batshuayi

Ufuk KENDİRCİ

Etiketler :