Gaziantep'te feci kaza! 16 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolcu otobüsü ve bir ambulansın da karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti. İhlas Haber Ajansı'nın canlı yayın aracının da karıştığı kazada ilk belirlemelere göre İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemelerini sürdüren Gaziantep Valisi Gül, hayatını kaybedenlerin sayısının 16'ya yükseldiğini açıkladı. Kazada çok sayıda kişi ise yaralandı.
Gaziantep'te feci kaza! 16 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep-Nizip otoyolunda bir aracın şarampole devrilmesi olayına müdahale eden park halindeki ambulans ve itfaiye aracına otobüs çarptı.

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 15 ölü, 22 yaralı (FOTO GALERi)

gaziantepte-feci-kaza-2-muhabir-hayatini-kaybetti-10-yarali-2.jpg

Otobüsün devrilmesi sonucu bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İHA MUHABİRLERİ HAYATINI KAYBETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın canlı yayın aracının da karıştığı kazada ilk belirlemelere göre İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Öte yandan kaza nedeniyle otoyolun Nizip istikameti ulaşıma kapandı.

VALİ ACI HABERİ DUYURDU! BİLANÇO ARTTI

​Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep- Nizip Otoyolu'nda meydana gelen kazada, 15 kişinin yaşamını yitirdiğini, 22 kişinin de yaralandığını açıkladı. Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “TAG Otoyolu Gaziantep- Nizip Arası 20. km’de otobüs, kurtarma ekibi ve ambulansın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci olmak üzere toplam 15 vatandaşımız vefat etmiş, 22 vatandaşımız yaralanmıştır” dedi.

Kazada ölen sayısı 16'ya yükseldi

Olay yerinde incelemelerini sürdüren Gaziantep Valisi Gül, TRT Haber canlı yayınında hayatını kaybedenlerin sayısının 16'ya yükseldiğini açıkladı.

Kaza nedeniyle TAG Otoyolu'nun Nizip istikametine doğru olan bölümü ulaşıma kapatıldı.

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 15 ölü, 22 yaralı

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 15 ölü, 22 yaralı

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 15 ölü, 22 yaralı

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 15 ölü, 22 yaralı

İlgili Haberler

Kaynak: