• Haberler
  • Konya
  • Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen gastronomi festivali başladı

Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen gastronomi festivali başladı

Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali bugün başladı

Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen gastronomi festivali başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali bugün başladı. Festivale, Türkiye genelinden katılım olacağını söyleyen Gazyağcı Furun Kebabı Sahibi Hüseyin Çınalı; “Şehrimize katkısını çokça olacağını düşündüğümüz bu festivale hem Konya’dan hem de ülkemizden birbirinden başarılı bir çok şef, gastronomi uzmanı ve gurmeler katılacak” dedi.

Gazyağcı Furun Kebabı tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali bugün başladı. Konu hakkında konuşan Gazyağcı Furun Kebabı Sahibi Hüseyin Çınalı; “Uzun zamandır büyük bir titizlik ve özveri ile yürüttüğümüz, her adımını profesyonelce düşündüğümüz Gastronomi Festivalimiz bugün başlıyor. Biz, Gazyağcı Furun Kebapçısı olarak Konya’mızın zengin mutfak kültürünü unutmadık ve şehrimizin insanının da unutmasını istemedik. Biz, bu festivale 128 yıllık kalitemizin imzasını attık. Çıktığımız bu yolda şehrimizin ve ülkemizin başarılı şefleriyle birlikte yürüdük” diye konuştu.

“ÜNLÜ İSİMLERİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”

Türkiye genelinden katılım olacağını söyleyen Çınalı; “Şehrimize katkısını çokça olacağını düşündüğümüz bu festivale hem Konya’dan hem de ülkemizden birbirinden başarılı bir çok şef, gastronomi uzmanı ve gurmeler katılacak. Festivalimiz sadece yemekleri tatmak üzerine değil aynı zamanda workshoplar gerçekleştireceğiz. Festivalimizde 85 tane yemek hazırlayıp sunacağız. Aynı zamanda ünlü isimleri de festivalde halkımızla buluşturacağız. Biz, gastronomi festivalinin her açıdan çok doyurucu olacağına inanıyoruz. Mutfağı bir sanat yemekleri de birer sanat eseri olarak görüp büyük bir özveri ve titizlikle festivale hazırlandık. Saygıdeğer devlet erkanlarımızın ve değerli sanatçılarımızın katılımıyla bugün gerçekleştireceğimiz Gastronomi Festivali’ne tüm halkımızı davet ediyoruz” diye belirtti.

gastronomi-5.jpg

Bakmadan Geçme