Gelin torundan dedeye vefa

Gelin torundan dedeye vefa

Kendisi dünya evine girerken, hastanede yatan dedesini bir an olsun aklından çıkarmayan vefalı torun, düğünün hemen ardından soluğu Meram tıp Fakültesi'nde yatan dedesinin yanında aldı ve mutluluğunu düğününe katılamayan dedesi ile paylaştı…

DOKTORLARDAN İZİN ÇIKMADI

Meram Tıp Fakültesi haftasonu güzel ama bir o kadar da duygulu bir ziyarete sahne oldu. Ful Çiçek yetkilisi Bünyamin Soybalı bir süre önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu başından yaralandı. Başından aldığı darbe nedeniyle sol tarafından geçici felç geçiren Soybalı, yaklaşık bir aydır Meram Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Bu arada kızı Ayşe ve Damadı Yusuf Fidan'ın ilk çocukları olan torunu Zehra Fidan'ın düğün günü gelmişti. Ancak durumu hastaneden çıkmaya müsait olmayan Bünyamin Soybalı, doktorlarının da ısrarı üzerine torununun düğününe katılamadı. 
DEDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Aysen ve Nuri Ay'ın  oğulları şeyh Şamil ile hayatını birleştiren yeni gelin Zehra Fidan çiçeği burnunda eşi Şeyh Şamil ve tüm ailesi ile birlikte baba evinden dualarla çıkar çıkmaz ilk olarak hastanede yatan dedesinin yanına geldi. Torununu gelinlikler içerisinde karşısında gören dede Bünyamin Soybalı, gözyaşlarını tutamazken, vefalı torun ve eşi ise dedelerini ziyaret ederek hem gönlünü aldı hem duasını. O anda hastaneye yakınlarını ziyaret için gelen vatandaşlarını da duygulandığı mutlu sahne yeni evli çiftin dedelerinin ellerini öperek hastaneden ayrılmaları ile yerini hüzüne bıraktı. 
SOYBALI'DAN SÜRÜCÜYE SİTEM
Yaklaşık bir ay önce geçirdiği kaza sonucu bir anda dünyasının karardığını ifade eden çiçekçi Bünyamin Soybalı, "Berber olduğunu bildiğim genç bana aracıyla çarptıktan sonra ben bu hale geldim. Ama o günden bu yana yüzde yüz suçlu olmasına rağmen beni kez bile aramadı. Berberler Odası Başkanı dahil her yere başvurduk ama bir sonuç alamadık. Bu kadar vefasızlık olmaz. Onlar yüzünden ben hem işimden oldum hem sağlığımdan. Torunumun düğününe bile gidemedim. İnsan bir kez arar da geçmiş olsun der. Bende hakkımı yasal yollardan arayacağım" diye konuştu.