Genç GİV Konya'da bayrak değişimi

Girişimcilik ekosistemine fayda sunan, gençleri girişimciliğe yönlendiren ve hazırlayan Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesinde Gençlik Teşkilatı Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
Genç GİV Konya'da bayrak değişimi

GİV Konya Şubesi'nde düzenlenen törene GİV Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile gençler katıldı.

Genç GİV Konya Şube Başkanı Ahmet Faruk Önal, tevir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Gençlerin temel problemlerinden en önemlileri sermaye ve iyi bir mentördür. Onların hata yapmamaları için abilik yapacak kişilere ihtiyaç vardır. Onlara vakit ayırmak çok önemlidir. Biz de onu yapmaya çalıştık. Bu bir hizmetti ve vaktimiz doldu. Vazifeyi bizden daha iyi hizmet edecek arkadaşıma devrediyorum" dedi.

Bahattin Orhan Uğurlu da yaptığı konuşmada iki yıldır yardımcılığını yaptığı Ahmet Faruk Önal'ın yine kendilerinin yanında olacağını belirterek girişimci ekosisteminin önemine vurgu yaptı ve herkese teşekkür etti.

GİV Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan da konuşmasına, "Sevgili gençler cennet gibi bir vatanımız var. Bize bu vatanı emanet eden cihana nam salmış şanlı bir ecdadımız var. Bize güvenen milyonlarca mazlum var. Bulunduğumuz coğrafya bizden güçlü olmamızı bekler, ama güçlü bir Türkiye istemeyen düşmanlarımız var. Sizler ailenizin, vakfımızın, ülkemizin ve ümmetin geleceğisiniz. Üzerinize düşen sorumluluğun farkına varın. Aklınızı ilme gücünüzü işinize gönlünüzü vatanımıza verin ki yükselelim" diyerek başladı.

Ceylan, gençlere 25 yıllık STK hayatından kesitler anlatarak, "Yaratılış sebebinizi unutmayın. Doğduk ölünceye kadar bir gayemiz olmazsa boşa yaşamış oluruz. Buraya gelmişseniz bir kaygınız var demektir. Bu coğrafya zor, atalarımızın mirasına sahip çıkalım, tarihimizi iyi okuyalım" şeklinde konuştu. Ceylan, geçmişimizden ders almamız gerektiğini vurgulayarak vazifelerin emanet olduğunu ve kıymetinin bilinmesini istedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ