Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mücahit Aydın: En başarılısı Konya Şubesi oldu!

Genç MÜSİAD Konya Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programı, şube binasında yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Şube Başkanı Mücahit Aydın, Genç MÜSİAD Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Ekim 2021-Mart 2022 dönemi değerlendirme kriterleri neticesinde Konya şubesinin Türkiye genelindeki en başarılı şube olduğunu söyledi.
Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mücahit Aydın: En başarılısı Konya Şubesi oldu!

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mücahit Aydın, üç yıl aranın ardından iftar programında bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

genc-musiad-konya-subesi-iftar-programi-1.jpg

Sivil toplum kuruluşları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç MÜSİAD üyelerinin katıldığı iftar organizasyonunda konuşan Başkan Mücahit Aydın, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir ramazanı daha beraber idrak ediyoruz. Bu mübarek ayın, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

mucahit-aydin-genc-musiad-konya-sube-baskani.jpg

‘EN ÖNEM VERDİĞİMİZ HUSUS GELECEĞE YATIRIM’

Başkanlık dönemlerinde yaptıkları faaliyetleri anlatan Başkan Mücahit Aydın, “Ocak 2021’en beri başkanlık görevini yürütüyoruz. 5 dijital program, 7 sosyal faaliyet, 4 teknik gezi, 4 sektörel kahvaltı, 5 hasbihal, 17 tecrübe paylaşımı ve şirket yönetimi programı, 8 şube ziyareti, 9 eğitim programı ve 2 tane 3T organizasyonu gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra, en önem verdiğimiz husus da bu ülkenin geleceklerine yatırım yapmaktı. Bu doğrultuda, Konya’da bugüne kadar en büyük eğitim organizasyonu olan Young Business Akademi programını gerçekleştirdik. 1800 katılımcı ve 10 konuşmacı ile Selçuklu Kongre Merkezi’nde programımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

genc-musiad-konya-subesi-iftar-programi-2.jpg

‘ARİFAN KOMİTESİ, LİSELİ GENÇLERE ULAŞACAK’

Başkan Mücahit Aydın, “Bunun yanında Konya’mızda okuyan 28 farklı ülkeden 44 farklı öğrenciyle program düzenledik. Şimdi de inşallah bu sene kurduğumuz ve son derece önem verdiğimiz Arifan komitesinin çalışmalarından bahsedeceğim. Lise çağındaki kardeşlerimize ulaşmak, onları ne yazık ki ulaşımı artık çok kolay olan kötü alışkanlıklardan ve sosyal medya aracılığıyla özellikle farklı yaşamlardan Arifan komitemizin çalışmalarıyla korumak istiyoruz. Onlara sorgulamayı, gerçek hayatla bağlantıyı koparmamayı öğretmek, MÜSİAD okulu ile kendilerine yepyeni vizyonlar ve misyonlar göstermeyi umut ediyoruz” dedi.

genc-musiad-konya-subesi-iftar-programi-3.jpg

EN BAŞARILI ŞUBE KONYA ŞUBESİ

Genel merkez tarafından son 6 aylık süreçle ilgili yapılan değerlendirmede en başarılı şubenin Konya şubesi olduğunu belirten Başkan Mücahit Aydın, “Genç MÜSİAD Genel Merkezi tarafından Ekim 2021-Mart 2022 dönemi değerlendirme kriterleri neticesinde şubemiz, Türkiye genelindeki en başarılı şube olmuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Ramazan ayı sonrasında da yepyeni projelerimizle, üyelerimiz, Konya’mız ve ülkemiz için değer oluşturmaya devam edeceğimizi ve sizlerin bu çalışmalarda bizlerle beraber olmasını temenni ediyorum. İnşallah Ramazan bayramına da sağlıklı ve afiyetler içerisinde ulaşmak adına dua ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

genc-musiad-konya-subesi-iftar-programi-4.jpg