- Haberler
- Kültür Sanat
- Genç ressamdan hat sergisi
Genç ressamdan hat sergisi
Karapınarlı ressam Hayrettin Korkmaz'ın kişisel karma kaligrafi (hat sanatı) sergisinin açılışı yapıldı.
Öğretmenevi'ndeki serginin açılışına Kaymakam Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ali Ayhan Kızıl, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini ile diğer davetliler katıldı.
Kaymakam Ramazan Yıldırım, yaptığı açıklamada, genç ressamın yaptığı eserlerin son derece güzel ve sanat açısından değerli olduğunu söyledi.
Yıldırım, "Genç ressamın eserlerindeki içerdiği mana kaleme almakla anlatılamaz. Tablolardaki güzellik ve sözler bizlere anlamlı mesajlar da verdi. Bu değerli çalışmasından dolayı kendisini kutluyor, sanat hayatında başarılar diliyorum" dedi.
Genç ressam Korkmaz ise serginin açılışına katılan herkese teşekkür eti.
Bakmadan Geçme
Mısırlar Adana'dan, pancarlar Konya'dan! Talep patlaması yaşandı
1,2 milyon kişiye destek: Aylıklar hesaplara yatırılıyor!
Bugünkü Konya gündemi (5 Kasım 2026 Perşembe)
Cinnet getiren genç, anne ve ablasını öldürdü
Konya Tropikal Kelebek Bahçesi COP31’de göz kamaştırıyor!
Konya'da bugün vefat edenler: 4 Kasım 2026 Çarşamba