Göka: "Konya’mız için mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz"

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlar ve esnaflarla da buluşan AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka; yorgunluk veya mesai kavramlarını gözetmeden vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.
Göka: "Konya’mız için mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı, düzenlediği programlarla toplumun birçok kesimiyle buluşmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile İlçe Teşkilatı Mensupları; Karatay Şehit Uzm. Dr. Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi, Köprübaşı Zabıta Karakolu, Hacısadık KOMEK Kurs Merkezi, Karatay Lavanta Atölyesi ile Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’ni ziyaret ettiler. AK Partili heyet ayrıca, Hacıveyiszade Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

goka-konyamiz-icin-mesai-kavrami-gozetmeden-calisiyoruz-005.jpg

KONYA’MIZ İÇİN MESAİ KAVRAMI GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka da, Türkiye’nin güçlü yarınlara ulaşması için yerel yönetimlerle ve teşkilatlarla sürekli istişare halinde olduklarını aktararak, Karatay’da hayata geçen yatırım ve projelerle ilçenin her geçen gün gelişip güzelleştiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Meryem Göka şunları aktardı; “Bizler, göreve geldiğimiz andan itibaren Konyamız, ülkemiz ve insanımız için çalışıyoruz. Bugünkü ziyaretlerimizle AK Partili belediyeciliğinin en güzel örneklerini gördük. Konya’da hangi mahalleye gitsek vatandaşlarımızın başkanlarımızdan memnun olduğunu görüyoruz. Yerel yönetimlerimizle ve teşkilatlarımızla sürekli temas halinde olarak mahallerimizin, ilçelerimizin, şehirlerimizin ve ülkemizin ihtiyaç ile taleplerini yerine getiriyoruz. Konya’mız için yorgunluk nedir, mesai nedir bilmeden vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.”

goka-konyamiz-icin-mesai-kavrami-gozetmeden-calisiyoruz-004.jpg

HEMŞEHRİLERİMİZLE OLAN UYUMUMUZ GÜÇLÜ ADIM ATMAMIZI SAĞLIYOR

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, sürekli olarak sahada olduklarının altını çizdi. İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte sürekli sahadayız. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyoruz. Bugün de Karatay Belediyemizin yatırımlarını ve tesislerini inceledik. Vatandaşlarımızla da buluşarak taleplerini dinledik. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin kalbinin bizimle olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Hedeflerimiz doğrultusunda güçlü adımlarla yürümeye, sürekli sahada olmaya ve belediyemizle, teşkilatımızla ve milletvekillerimizle daha güzel yarınlara ulaşmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz ” dedi.

goka-konyamiz-icin-mesai-kavrami-gozetmeden-calisiyoruz-006.jpg

KARATAY’IMIZDAKİ HİZMETLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN ÜRÜNÜDÜR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; hayata geçirdikleri projeler ve yatırımlarla Karatay’ın gün geçtikçe daha da güzelleştiğini söyleyerek, ortaya çıkan tüm bu hizmetlerin birlik ve beraberliğin bir ürünü olduğunu aktardı.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay’ımızda ziyaretler yaparak ilçemize kazandırdığımız yatırımları, hizmetleri inceleme fırsatı bulduk. Aynı zamanda vatandaşlarımızla da buluşarak sohbet ettik. Bizler, Karatay’ımızın daha da güzelleşip, gelişmesi için milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle ve teşkilatımızla her beraber çalışıyoruz. Ortaya çıkan hizmetler birlik ve beraberliğin birer ürünüdür. Bu noktada ilçemize değer katan, her yaştan insanımızın faydalanabileceği hizmetler ve projeler üretmeye yine el birliği içerisinde devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :