Gönül Dağı'nda 3. sezon sürprizi

TRT1 kanalında unutulmaz anlara sahne olan ve her bölümü beğeniyle takip edilen Gönül Dağı’nın yapımcısı heyecan verici gelişmeyi paylaştı. Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu ve Anadolu insanının sımsıcak yaşantısını konu olarak işleyen Gönül Dağı’nın 3.sezonundaki ilk konusu belli oldu.
Gönül Dağı'nda 3. sezon sürprizi

Bozkır topraklarında yaşamını idame ettiren halkın kalpleri ısıtan hikayesini sunan Gönül Dağı’nda 3.sezon öncesi sürpriz gelişme duyuruldu. Teoman Gök’ün senaryosunu yazdığı ve görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın yeni sezondaki ilk konusu yapımcısı tarafından resmen açıklandı.

17 Ekim 2020’den beri TRT1’de yayına giren Gönül Dağı projesinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Twitter hesabı aracılığıyla 3.sezonun ilk konusunu izleyici kitlesine sundu. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden esinlenerek uyarlanan ve yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı Gönül Dağı’nda ilk konunun ‘Anne Kokusu’ olduğu ortaya çıktı.

Yeni sezonda, eşi Dilek’i toprağa veren ve vefatının acısını iliklerine kadar hisseden Taner’in yaşadığı zorluklar ekrana yansıyacak. Eşinin yaşam savaşını kaybetmesiyle üzüntülerin en büyüğünü yaşayan ve çok ağır bir imtihandan geçen Taner’in mücadelesi 3.sezonda seyirciyi derinden etkileyecek.

Köprü Film’in sahibi olduğu Ferhat Eşsiz, sosyal medya üzerinden ‘’Masalımız kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezon tüm duygularıyla ve sıcaklığıyla geliyor.’’ mesajını verdi. Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı yapımının yeni sezonunun Eylül ayında yayına girmesi bekleniyor.

HABER7