Gönül Dağı'nda bu hafta neler olacak?

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden olan 4 sezondur devam eden ve fazlasıyla izleyicisi olan Gönül Dağı'nda bu hafta neler yaşanacak?
Gönül Dağı'nda bu hafta neler olacak?

Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Semih Ertürk, Cihat Süvari’nin olduğu Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen sıcacık hikayesi ile Gönül Dağı insanları içine çekiyor.

1.jpg

Son bölümde ne oldu?

Taner, bütün borçları üstüne aldığı için Veysel'le aralarında gerginlik yaşanır. Amcaoğulları farklı işlerde çalışmaya başlar. Veysel ve Taner barışacak mıdır? Kenan ve Elif, bebekle ilgilenirken bebeğin annesi ortaya çıkar. Kenan ve Elif ne yapacaktır? Taner ekipte çalışanlar için iş ayarlar. Filiz'e de iş bulmuştur. Filiz gidecek midir? Musti, Veysel'le kazançlı bir iş teklifiyle gelir. Veysel ne yapacaktır?

2.jpg

Peki 125’inci bölümünde neler olacak?

Taner ile arasındaki küslük devam eden Veysel, borçları ödemek için kaportacıda işe başlar. Öte yandan ramazanda farklı işler peşinde düşer ama istediği sonucu alamaz. Veysel ile Cemile tartışırlar Veysel iyice kendini insanlardan soyutlar.

3.jpg

Köylülerden birinin dolandırıcı Musti’nin yerini söylemesi sonucunda Veysel dolandırıcı Musti’nin peşine düşer ama bunu yaparken tek başına kimseye haber vermez. Veysel’in başına bir şeyler gelecek. Büyük ihtimalle Dolandırıcı Musti ile karşılaşacak.

4.jpg

Yasemin yoğun bakıma alınır fragmandan görüldüğü üzere uyanır. Selma Yasemine ifade için dil döküyor Yasemin ikna olacak mı ? yoksa Taner ve Selma’dan intikam almak için devamı edecek?

5-2.jpg

Kayıp bebeğin annesi gelmesi sonucunda Kenan ve Elif yine doktorun yolunu tutarlar çocukları olması için tedavi olmak istediklerini dile getirirler. Doktor onların tüp bebek yapamayacaklarını söyler. Bunun üzerine Kenan ve Elif evlatlık çocuk edinecekler gibi duruyor.

5.jpg

Öte yandan Hüseyin patates pişirirken evi yakar ve kısa süreliğine olsun Ramazanın evine taşınırlar ama Hüseyin bazı şeyleri bilerek yapmış gibi duruyor. Hüseyin’in planı ne bu hafta da ki Gönül Dağı bölümünde.

Etiketler :