Gönül Dağı’nda bu hafta neler yaşanacak? Fragmanı yayımlandı mı?

Dizi, Gedelli adındaki kasabada yaşayan 3 kuzenin başlarına gelen maceralarını konu alıyor. 3 kuzenin de ayrı ayrı hayatlarına dokunan dizi, seyirciyi değişik duygulara sürüklüyor. Sıcacık hikayesi ile Gönül Dağı 4. Sezonu ile ekranlarda seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Melis Sevinç’in paylaştığı ekranların sevilen dizisi Gönül Dağında bu hafta neler olacak?
Gönül Dağı’nda bu hafta neler yaşanacak? Fragmanı yayımlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gedelli kasabası sakinleri, tuvaletlerin tıkanmasıyla ne yapacaklarını şaşırır. Belediye ekipleri sorunu çözmeye çalışırlar ancak tıkanıklığın kaynağını bir türlü bulamazlar. Münir Başkan, amcaoğullarından yardım ister. Amcaoğulları sorunun kaynağını bulur. Bir daha bu olayın tekrarlanmaması için Taner atık avlama sistemini çözüm olarak Münir Başkana sunar. Tuvaletteki tıkanıkların çöp olduğunu tespit eden amcaoğulları, Gedelli kasabasının her yerinde geri dönüşümlü çöp kutuları konulması gerektiğini ve çöplerin geri dönüştürülmesi gerektiğini söyler.

1.jpg

Selma’nın öğrencileri hastalanır, başta salgından dolayı böyle olduğu zanneder. Ama öğrencileri Selma’nın yedirttiği mantarlar yüzünden o hale gelmiştir. Bundan dolayı da Selma öğretmen açığa alınır.

2.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selma öğretmen, öğrencilerin zehirlenmesinden kendini sorumlu tutuyor. Bundan dolayı kendini suçlu hissediyor. Tüm planların arkasında Yasemin’in olduğu açık.

3.jpg

Bakalım iler ki süreçlerde Yasemin’in yaptığı kötülükler ortaya çıkacak mı? Selma öğretmen mesleğine geri dönecek mi?

4.jpg

Nişan hazırlıkları yürüten Taner, nişan hazırlıklarını Selma öğretmenden saklı yapıyor. Bundan dolayı da planlar kuruyor.

5.jpg

Bakalım Taner, Selma öğretmene nasıl bir nişan düzenleyecek? Öte yandan Yasemin cephesinden bir şey bekleniyor. Yasemini nişanı engellemek için bir şeyler planlıyor olabilir.

İşte- bölüm fragmanı;

Etiketler :