Gönül Dağı’nda kim ölüyor? Bu haftaki fragman dikkat çekti

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden olan ve reyting listelerinden düşmeyen Gönül Dağı dizisinin fragmanı dikkat çekti...
Gönül Dağı’nda kim ölüyor? Bu haftaki fragman dikkat çekti

4 sezondur ekranlarda bulunan Türk izleyicisinin gönüllerini fetih eden dizi Gönül Dağı'nın bu haftaki fragmanı merak uyandırdı.

Son bölümde neler oldu?

Gedelli’de Ramazan Bayramı sevinci yaşanırken, amcaoğulları yeni icatlarından sinyal gelmesini beklemektedir. Ali, Yusuf ve Ramazan Jr. bayram günü ortalıktan kaybolurlar. Amcaoğulları çocukları nerede bulacaktır? Selma ve Taner, bayramda yeni evli çift olarak akrabaları ziyarete gider. Akraba ziyareti sırasında neler yaşanacaktır? Selami, kasabaya gelen birine yardımcı olmak için yola çıkar. Selami bu yolculukta kimin eşyalarına ulaşacaktır.

gonul-daginda-kim-oluyor-bu-haftaki-fragman-dikkat-cekti.jpg

Yeni bölümde neler olacak?

Elif hastaneye gidiyor hastanede çocuğunun düşürme ihtimali olduğunu öğreniyor. Filiz ile Erkan kavuşuyor mu? Filize annesi seni istemeye geliyor diyorlar sonrasında Filizin ablası Erkana söylüyor.

gonul-daginda-kim-oluyor-bu-haftaki-fragman-dikkat-cekti-001.jpg

Mevsimin eski sevgilisi mevsimi rahat bırakmıyor. Seyfettin ile Mevsimin eski sevgilisi karşı karşıya geliyor Seyfettin’e silah çekiyor. Seyfettin bu durumda ne yapacak? Mevsimin eski sevgilisi Ufuk Selma’yı ve Mevsimi araba ile takip ediyor ondan kaçmaya çalışan Selma ve Mevsim araba ile kaza yapıyor.

gonul-daginda-kim-oluyor-bu-haftaki-fragman-dikkat-cekti-002.jpg

Bunun üzerine Taner öğreniyor. Selma ölecek mi ? Taner bir kez daha bu acıyla mı karşılaşacak?

Etiketler :