Gönülleri fetheden parti 30 yaşında

Büyük Birlik Partisi, kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü için toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Osman Seçgin, “Büyük Birlik Partisi bugün 30 yaşındadır. Türk-İslam medeniyetinin yeniden inşası ve ihyası için yola çıkan inanmışların oluşturduğu Büyük Birlik Partisi, çizgisinde kırıklık oluşturmadan bu günlere geldi.” dedi.
Gönülleri fetheden parti 30 yaşında

Büyük Birlik Partisi, kuruluşunun 30’uncu yılını kutladı. Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Osman Seçgin, Partinin, çizgisini hiç bozmadan bu günlere geldiğini belirterek şu sözlerine yer verdi. “Adriyatikten Çin Seddine kadar; birleşmiş, kaynaşmış bir Türk-İslam dünyası hayal eden ve bu hayalin gerçekleşmesi için 99 kişi ile 29 Ocak 1993 yılında kurulan Büyük Birlik Partisi bugün 30 yaşındadır.

Türk-İslam medeniyetinin yeniden inşası ve ihyası için yola çıkan inanmışların oluşturduğu Büyük Birlik Partisi, çizgisinde kırıklık oluşturmadan bu günlere geldi. En kıymetlisini, liderini, yol başçısını şehit vermesine rağmen kurulduğu günkü çizgisinde yol yürümeye devam etti. İnsanı merkeze alan, milleti esas, devleti ebed-müddet anlayışı ile yol yürümeye devam etti. Toplumun değerlerini asla siyasete malzeme yapmadı. Sonuç ne olursa olsun demokrasiden ve milli iradeden asla taviz vermedi.”

buyuk-birlik-partisi-1.jpg

‘VATANDAŞIN SIKINTILARINA ASLA SIRTINI DÖNMEDİ!’

Her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyleyen Seçgin, “Bugün, konjonktür gereği sıradanlaşan söylemleri her zaman ve her ortamda korkmadan, hesap yapmadan söyleyenlerin yol yürüdüğü bir parti olarak siyasi hayatına devam etti. Evet; Büyük Birlik Partisi, bugün 30 yaşında! Mazisi ile kendisini ispatlamış olan Büyük Birlik Partisi toplumun değerleri doğrultusunda 30 yıldır siyaset yapıyor. Asla darbecilerden yana olmadı! Vatandaşın sıkıntılarına asla sırtını dönmedi! Kurulduğu günden bu yana terör ve terör sevicileri ile arasına net mesafeler koydu. Söz konusu milletin istikbali ise, söz konusu devletin istikbali ise gerisi teferruattır diyerek kendi ikbal ve istikbali ile ilgili hesap yapmadı. Helal siyasetin adresi oldu. Kuruluşundan bugüne kadar finansmanını kendi üyelerinin ve teşkilat mensuplarının desteği ile sağladı. Gençlik çalışmalarında, Alperen Ocakları ile İ'lay-i Kelimetullah için Nizam-ı Alem ülküsü doğrultusunda çağa ayak uydurarak bir elinde bilgisayar olan gençlerin bir elinde Kuran olmasını da sağladı. Gençleri; Çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji ile donatırken milli ve manevi duygular ile de teçhiz etti.” ifadelerine yer verdi.

‘GÖNÜLLERİ FETH ETMİŞ BİR PARTİ’

Milletin menfaati doğrultusunda siyaset üreterek gönülleri fetheden bir parti olduklarının altını çizen Seçgin, “Mazisinde barındırdığı toplum endeksli temiz siyaset neticesinde; Vatandaşın talepleri doğrultusunda: EYT, KYK borcu, asgari ücretin yılda iki kez tespit edilmesi, sözleşmelilere ve taşören işçilere kadro verilmesi, imar affı gibi beklentileri kamuoyunda sürekli dile getirerek milletine ne denli yakın politikalar ürettiğini bir kez daha gösterdi. Türkiye'de büyük bir birliktelik kurmak için vatan paydasında toplanıp, millet menfaati doğrultusunda siyaset üreterek gönülleri feth etmiş bir parti olarak 30.yılımızı kutluyoruz. Anadolu topraklarında, tarih şuurunu ihya ederek yolunu yürüyen bu büyük hareket, yaktığı meşale ile nice otuz yıllara ulaşacağını da geçmişindeki temiz siyaset ile gösteriyor. Nice temiz 30 yıllara diyor, katılımınız için teşekkür ediyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

•BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

 Muhabir
Etiketler :