Göztepe, Denizli'yi gole boğdu!

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Göztepe, Altaş Denizlispor'u 5-0 mağlup etti. İzmir ekibinde 2 gol atan İsmail Köybaşı maça damga vurdu.
Göztepe, Denizli'yi gole boğdu!

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Altaş Denizlispor'u konuk etti. İzmir ekibi sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller 15 vr dakikada İsmail Köybaşı, 22. dakikada Kenneth Obinna Mamah, 69. dakikada Marko Kvasina ve 83. dakikada Ajdin Hasic'den geldi.

Denizlispor'da maçın 54. dakikasında Abdulkadir Sünger kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alan Göztepe puanını 14'e çıkardı. Ligde henüz galibiyeti olmayan Denizlispor ise 2 puanda kaldı.

Göztepe: 5 - Altaş Denizlispor: 0

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Erkan Akbulut, Ogün Kamacı

Göztepe: Ekrem Kılıçarslan, Mihojevic (Dk. 76 Atınç Nukan), Arslanagic, Emir Ortakaya, İsmail Köybaşı, Tijanic, Yalçın Kayan (Dk. 82 Hasic), Yunus Emre Gedik, Mamah (Dk. 82 Palmer), Yasin Öztekin (Dk. 76 Hüsamettin Yener), Ali Akman (Dk. 67 Kvasina)

Altaş Denizlispor: Abdulkadir Sünger, Muhammet Özkal (Dk. 79 Özer Özdemir), Oğuz Yılmaz, Erdal Akdarı, Gökhan Süzen, Berkant Gündem, Djedje (Dk. 57 Hüseyin Altıntaş), Samet Emre Gündüz (Dk. 62 Okan Derici), Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu (Dk. 62 Hakan Çinemre), Bekir Turaç Böke

Goller: Dk. 15 ve 58 İsmail Köybaşı, Dk. 22 Mamah, Dk. 69 Kvasina, Dk. 83 Hasic (Göztepe)

Kırmızı kart: Dk. 54 Abdulkadir Sünger (Altaş Denizlispor)

Göztepe-Denizlispor maçının ardından

Göztepe'nin teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, bu galibiyetin kendileri için büyük anlam taşıdığını söyledi.

Özkayımoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri olarak çok güzel bir müsabaka oynadıklarını dile getirdi.

Tüm oyuncuların yüreğini ortaya koyduğunu ve net bir galibiyet aldıklarını kaydeden Özkayımoğlu, şöyle konuştu:

"Büyük Göztepe taraftarının ve camiamızın ihtiyacı olan bir galibiyetti. İki haftadır çok net galibiyetler alıyoruz ve çok iyi mücadele ediyoruz. Bunun için ekip olarak çok iyi çalışıyoruz. Play-off'u yakalayabilmek için zorlu bir fikstüre giriyoruz. Önce Samsunspor deplasmanı, Türkiye Kupası maçı, daha sonra iç sahada Keçiörengücü maçı ve Eyüpspor deplasmanı var. Çok zorlu müsabakalar oynayacağız. En iyi şartlarda hazırlanıp, Göztepe'nin formasını, armasını en iyi temsil edecek şekilde var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu özel günde büyük Göztepe taraftarının yapmış olduğu hazırlık hepimizi gururlandırdı."

Gözlükaya: "Üzgünüz"

Altaş Denizlispor Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya, kötü bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirtti.

Sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini belirten Gözlükaya, "Buraya gelirken hedefimiz farklıydı. 'Kazanabilir miyiz?' diye düşünerek geldik ama kötü bir sonuçla buradan ayrılmış olduk. Skor 2-0 olduktan sonra biraz toparlamıştık. Ancak ikinci devrede özellikle kırmızı kart ve hemen arkasından gelen gol bizi iyice demoralize etti. Üzgünüz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.

Etiketler :