GSO Başkanı Konukoğlu:

"Geçen yıl ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracatın yapıldığı Gaziantep'ten bu yıl yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi"- "Bundan sonraki süreçte de el ele, omuz omuza vererek ihracat rakamlarını yukarı çıkaracağımı
GSO Başkanı Konukoğlu:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep’ten ocak ayında yapılan ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolara ulaştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ihracat rakamlarını değerlendirdiği açıklamasında, 2018 yılına ihracat artışıyla başladıkları için çok memnun olduklarını belirtti.

Gaziantep’in, ocak ayında en fazla ihracat yapan 6'ncı il olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, "Geçen yıl ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracatın yapıldığı Gaziantep'ten bu yıl yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Üretimimiz, ihracatımız ve sağladığımız istihdamla ülkemize değer katıyoruz. Bundan sonraki süreçte de el ele, omuz omuza vererek ihracat rakamlarını yukarı çıkaracağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Konukoğlu, ihracat rakamlarının yükselmesine katkı sağlayan sanayici ve ihracatçıları kutladı.

Kaynak: