GÜNDEM ÖZETİ / 1 Mayıs 2022

ANADOLU AJANSI
GÜNDEM ÖZETİ / 1 Mayıs 2022

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Darülaceze sakinleriyle iftar programına katılacak.

(İstanbul/19.30)

 

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, şehitliği ziyaret edecek, valiliğin bayramlaşma törenine iştirak edecek.

(Kahramanmaraş/11.00-11.30)

 

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

 

GÜNCEL

1- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakılacak, Maltepe Etkinlik Alanı'nda miting düzenlenecek.

(İstanbul/09.00-13.00)

 

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 35. haftası Aytemiz Alanyaspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Yukatel Kayserispor-Beşiktaş, Galatasaray-Demir Grup Sivasspor ve Göztepe-Çaykur Rizespor maçlarıyla tamamlanacak.

(Antalya/Kayseri/16.00/İstanbul/İzmir/20.30)

2- Spor Toto 1. Lig'de 35. hafta maçlarının tamamı yapılacak. Adanaspor-Beypiliç Boluspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor-Balıkesirspor, Eyüpspor-İstanbulspor, NasaDoge Menemenspor-Tuzlaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kocaelispor, Royal Hastanesi Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü, Altaş Denizlispor-Gençlerbirliği, Manisa FK-Bursaspor, MKE Ankaragücü-Yılport Samsunspor maçları yapılacak.

(Adana/İstanbul/İzmir/Erzurum/Balıkesir/Denizli/Manisa/Ankara/16.00)

3- TFF 2. Lig gruplarında 37'nci hafta, TFF 3. Lig 1. ve 3. Gruplarda 33'üncü, 2. Grup'ta 37'nci hafta maçları yapılacak.

4- ING Basketbol Süper Ligi'nde 29. hafta mücadelesi Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes ve Semt77 Yalovaspor-Bahçeşehir Koleji maçlarıyla tamamlanacak.

(Gaziantep/15.30/Yalova/20.30)

5- Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off yarı final mücadelesi Fenerbahçe Safiport-Nesibe Aydın eşleşmesinde ilk maçla başlayacak.

(İstanbul/16.30)

 

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak:

Etiketler :