GÜNDEM ÖZETİ / 4 Haziran 2022

ANADOLU AJANSI
GÜNDEM ÖZETİ / 4 Haziran 2022

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek.

(Ankara)

2- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenecek "MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönem Sertifika Töreni"ne katılacak.

(Ankara/14.00)

 

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gölkent Hafızlık Kur'an Kursu açılışı ile Gölcük Hicret Kur'an Kursu İcazet Merasimi'ne iştirak edecek.

(Kocaeli/11.00/12.30)

 

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Faroe Adaları'nı konuk edecek.

(İstanbul/21.45)

2- Voleybolda FIVB Milletler Ligi'nin ilk hafta mücadelesi sürecek; Tayland-Belçika, Çin-İtalya maçlarının ardından günün son karşılaşmasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Bulgaristan karşısında mücadele verecek.

(Ankara/13.00/16.00/19.00)

3- ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisinde Anadolu Efes ve Galatasaray Nef, 5'inci ve son maçta karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/19.00)

4- Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) tek kadınlar finalinde Polonyalı Iga Swiatek ile ABD'li Coco Gauff karşılaşacak.

(Paris/16.00)

5- Fenerbahçe Kulübü 2021 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak.

(İstanbul/10.30)

 

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak:

Etiketler :