Hac malzemelerinin adresi: Tevhid Seda

Konya'da 1986 yılından bu yana hizmet veren Tevhid Seda markası, hac malzemelerinin bilinen adresi oldu. Hac malzemelerinden hediyelik eşyaya kadar binlerce çeşit ürünü bünyesinde barındıran firmanın sahiplerinden Muhammed Fatih Seçer, dünyanın farklı ülkelerine ihracat yaptıklarını belirtti.

1986 yılından bugüne Türkiye’nin geneline 1000'e yakın bayi ağı ile hizmet veren Tevhid Seda, dünyanın farklı ülkelerine de ihracat yapmanın gururunu yaşıyor. Hac malzemeleri, cami malzemeleri, koku & esans Çeşitleri, kitap çeşitleri, rahle çeşitleri, mest çeşitleri, börk çeşitleri, tekstil ürünleri, tesbih çeşitleri, ahşap ürünler, kişisel bakım & kozmetik, bijuteri ürünleri, oyun setleri ve biblo çeşitleriyle sınır tanımayan ürün çeşidi ile hizmet veren Tevhid Seda, ihraç yaptığı ürünlerini ağırlıklı olarak Avrupa pazarına gönderiyor.

1-muhammed-fatih-secer.jpg

DOĞAL VE HELAL SERTİFİKALI ÜRÜNLER

İkinci kuşak olarak markalarının devamlılığını sürdürdüklerini kaydeden Tevhid Seda Firma Sahiplerinden Muhammed Fatih Seçer, "Firmamızın temellerini 1986 yılında attık. Bizler ikinci kuşağız. Bayrağı babamızdan devraldık. Elhamdülillah yaklaşık 20 senedir ciddi manada hem ihracat, hem ithalat hem de imalat noktasında baya bir yol kat ettik.

Hem tesettür, hem hac ve umre malzemesi adına her şey bünyemizde mevcut. Doğal ve helal sertifikalı ürünlerin satışını yapıyoruz. Birçok şeyde hem üretimimiz var hem de ithalat ve ihracat yapıyoruz. İslami ürün olarak bünyemizde binlerce ürünü bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

1.jpeg

AVRUPA'DA DAHA AKTİF

İhracat noktasında Avrupa pazarında daha aktif olduklarını dile getiren Muhammed Fatih Seçer, "Dünyanın birçok noktasına ihracatımız mevcut. Avrupa'da biraz daha aktifiz. İnşallah her geçen gün daha güzel verimler alıyoruz. Bunun için de çalışıyoruz. Firmamızı tanıtmak için fuarlara katılıyoruz. Konya firmasıyız ama Türkiye genelinde yaklaşık binin üzerinde İslami ürün satan, hediyelik grup satan birçok firmayla çalışıyoruz, ürün gönderimi sağlıyoruz" dedi.

2.jpg

'MÜSİAD EXPO, YÜZDE 100 VERİMLİ GEÇTİ'

Birçok fuara katıldıklarını fakat MÜSİAD EXPO'nun yüzde yüz verimli geçtiğini söyleyen Muhammed Fatih Seçer, "MÜSİAD 2022 EXPO'ya katıldık ve gayet verim aldık. Daha önce de birçok fuara katılıp stant açmıştık. Ama MÜSİAD bu noktada yüzde yüz diyebileceğimiz verimlilikle geçti. İlk günden dördüncü güne kadar güzel talepler ve rağbetler oldu. Direkt nokta atışı müşteriler geldi. Mağazacılar, ihracatçılar standımızı ziyaret etti. Hem imalatçı, hem ithalatçılarla bir araya geldik" diye konuştu.

3.jpg

'GÜZEL TİCARETLER YAPILDI'

Fuarda güzel ticaretlerin yapıldığını dile getiren Muhammed Fatih Seçer, "İnsanlar sanki böyle yoğun katılımlı fuarları özlemiş. Burada yaklaşık 12 hol ve yüzün üstünde imalatçı bulundu. İnsanlar bunları aynı anda gördüğü zaman güzel oldu. Hem istişareler yapıldı. Hem de dört gün boyunca güzel ticaretler döndü. MÜSİAD'ın gelecek yıllardaki fuarlarına da katılmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

4.jpg

'KARMA FUARLAR DAHA GÜZEL OLUYOR'

MÜSİAD EXPO'da olduğu gibi karma fuarların daha verimli geçtiğini belirten Muhammed Fatih Seçer, "Karma fuar daha güzel oluyor. Farklı sektörlerden ihracat yapan firmaların müşterileriyle de tanışmış oluyoruz. Örneğin biz o ziyaretçilere farklı bir soru işareti bırakıyoruz. İslami ürünler noktasında veya promosyonda çeşitli sorular soruyorlar. Çünkü buraya gelen insanlar genelde hassasiyeti olan, Müslüman kişilikte insanlar. Bizim de katılma sebebimiz onların hem promosyonda hem hediyelik konusunda daha güzel destek olmak için stant açtık ve verimli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

5.jpg

'ÇEŞİDİNİZİN BOL OLMASI GEREKİR'

Fuarlara katılma noktasında çekinceli davranan firmalara da mesaj veren Muhammed Fatih Seçer, "Bu tarz fuarlarda çeşit çok önemlidir. Sunduğunuz ürün kalemi insanlara hitap ediyorsa fuarlara muhakkak katılmak gerekir. Ama herkesin sunduğu insanların kolay ulaşabildiği ürünlerle değil; farklı, yeni tasarımlarla, yeni ürünlerle bu tarz fuarlara girildiği zaman beklenen verim alınabilir" diyerek sözlerini noktaladı.

• HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Etiketler :