Hadziahmetoviç Galatasaray'a mı gidiyor?

Beşiktaş ve Burnley'nin transferi için Konyaspor ile temas halinde olduğu Amir Hadziahmetovic için Galatasaray da devreye girdi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK maçı kadrosuna da alınmayan Hadziahmetovic’in Galatasaray’la büyük oranda anlaştığı iddia edildi.
Hadziahmetoviç Galatasaray'a mı gidiyor?

Konyaspor'un başarılı orta sahası Amir Hadziahmetovic için kulüpler transfer yarışına girdi. Beşiktaş’ın ve Burnley’in ısrarlı bir şekilde istediği başarılı futbolcu için Galatasaray da devreye girdi.

Orta saha rotasyonunda Oliviera’ya alternatif düşünen Galatasaray’ın, Hadziahmetovic’i gündeme aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların başarılı orta saha oyuncusu Torreira’ya yönelik İtalya liginden gösterilen ilgi nedeniyle de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Hadziahmetovic’in, orta sahanın hem defansif hem de ofansif yönünde etkili olması nedeniyle bu transferi çok istediği bilgisine ulaşıldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Konyaspor’un, Boşnak futbolcuyu maç kadrosuna almaması ise Galatasaray’ın transferi büyük oranda bitirdiği şeklinde yorumlandı.

Etiketler :