Haftanın enlerinde Konyasporlu futbolcular

Süper Ligde 6. Hafta karşılaşmaları sona erdi. Heyecana sahne olan mücadelelerle birlikte haftanın enleri ve haftanın karması açıklandı. Konyaspor’dan Uğurcan Yazğılı en çok top kapan futbolculardan olurken, Guilherme haftanın en iyi 11’inde yeniden yerini almayı başardı.
Haftanın enlerinde Konyasporlu futbolcular

Trendyol Süper Lig 6. Hafta mücadeleleri sonrasında haftanın enleri ve haftanın karması belli oldu. Buna göre en çok top kapan futbolcular sıralamasında Sacha Boey birinci sırada yer alırken, Konyaspor’dan Uğurcan Yazğılı ikinci sırada yer aldı. Rroca ise üçüncü sırada. En çok ikili mücadele kazanan futbolcu Gaziantep FK’dan Dragus, en çok isabetli şut atan takım ise 8 şut ile Beşiktaş.

guilherme-sitya-kopya.jpg

GUİLHERME YERİNİ ALDI
6. haftanın en iyi 11’inde ise Guilherme yine karmaya girdi. Opta verilerine göre kalede Yusuf Karagöz (Alanyaspor) savunmada Sanchez- Sacha Boey (Galatasaray) Djiku (Fenerbahçe) Guilherme Sitya (Konyaspor) orta saha Salih Uçan (Beşiktaş) Aytaç Kara (Kasımpaşa) Dele Bahiru (Hatayspor) forvet bölgesinde İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)Jehezkel (Antalyaspor) Draguş (Gaziantep FK)

guilherme.jpg

 Muhabir
Etiketler :