Haftanın özeti, Konyaspor'da son durum

ilk haftanın panoroması çıkartıldı. 65 günlük aradan sonra futbol severler maça doydu. 25 gol atıldığı haftada 7 takım kazandı, 7 takım kaybetti. Maç başına 2.5 gol atıldı. Konyaspor ise sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı ve haftayı 10. sırada kapattı.
Haftanın özeti, Konyaspor'da son durum

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda 1. hafta maçları tamamlandı. Trabzon'da sezonun açılış maçı oynanırken, ilk hafta Alanya ve İstanbul'daki müsabakalarla ile sona erdi. Deprem sonrası sezonu erken kapatan Hatayspor, uzun bir aradan sonra ligdeki ilk maçında Pendikspor deplasmanında aldığı 5-1'lik galibiyetle liderliğe yükseldi. 7 takım 3 puan aldı.Toplam 25 kez fileler havalandı, maç başı 2.5 gol atıldı.

mac-2.jpg

10. SIRADA HAFTAYI KAPATTI
Konyaspor ise sahasında İstanbulspor'u konuk etti. En son sahasında Fatih Karagümrük ile maç yapan ve berabere kalan yeşil beyazlılar, ritüelini devam ettirdi ve bir diğer İstanbul ekibi ile yine aynı skorla 1-1 berabere kaldı. Gerginliğin hakim olduğu maçta 3 kırmızı kart çıktı. Gelecek hafta Antalyaspor deplasmanına gidecek olan Anadolu Kartalı ilk haftadan aldığı 1 puan ile haftayı 10. sırada kapattı.

 Muhabir
Etiketler :