Haftanın panoraması, Konyaspor'un son durumu!

17. hafta yaşanan olaylar ve alınan sonuçlarla dikkat çekti. Samsun deplasmanından puanla ayrılan Anadolu Kartalı, İstanbul’dan gelen Alanyaspor galibiyet haberiyle üzüldü. Fikstürün daraldığı haftada Konyaspor Pazar günü Kayserispor’u yenerek ateş hattından bir an önce ayrılmak istiyor.
Haftanın panoraması, Konyaspor'un son durumu!

Trendyol Süper Lig 17. Hafta pazartesi günü maçlarıyla sona erdi. Yarıda kalan İstanbulspor-Trabzonspor maçı haricinde geride kalan 9 karşılaşmada 28 kez top ağlara gitti. 5 takım 3 puan ile 17. Haftayı tamamladı. Konyaspor, Samsunspor deplasmanında mücadele etti. 29. Dakikada Çikalleshi penaltı golüyle öne geçen Anadolu Kartalı, 68. Dakikada Ntcham’ın penaltı golüne engel olamadı.

takima-dinlemek-yok-1.jpg


KAYSERİ MAÇI ÖNEMLİ

Anadolu Kartalı aynı puanda olduğu Samsunspor’a karşı deplasmanda maçı kaybetmedi ve potadan kurtuldu. Ancak İstanbul’dan gelen haber yeşil beyazlıları üzdü. Beşiktaş’a karşı 1-0 geri duruma düşen Alanyaspor beraberliği sağladığı maçta son 3 dakika attığı 2 golle maçı kazandı. Konyaspor 17. Hafta sonunda kazandığı 15 puan ile 17.sıraya düştü. Kayserispor maçının önemi daha fazla arttı.

calvo-yeniden-enlerde-2-003.jpg


TAKIMA DİNLENMEK YOK

Geride kalan haftada zirve mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor’u 4-3 yendi ve liderliğine devam ettirdi. Ezeli rakibi Galatasaray ise evinde Karagümrük’e karşı hata yapmadı ve takibi sürdürdü. Zirve yarışı Pazar günü netlik kazanacak. 17. Haftanın kazananı Alanyaspor olurken, İstanbulspor ve Pendikspor ağır kayıplar verdi. Potadan çıkmak isteyen Konyaspor, Pazar günü Kayseri’yi ağırlayacak.

 Muhabir
Etiketler :