Hakem kararları çok konuşuldu, Konyaspor'da son durum!

Trendyol Süper Lig'de 14. haftanın perdesi pazartesioynanan tek karşılaşmayla sona erdi. Fenerbahçe, Sivasspor' 4-1 geçti. Konyaspor'un deplasmandan 1 puan ile döndüğü haftada genel görünüm ve son durum haberimizde.
Hakem kararları çok konuşuldu, Konyaspor'da son durum!

Trendyol Süper Lig'de 14. haftanın perdesi Pazartesi günü oynanan tek karşılaşmayla sona erdi. Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe, Sivasspor'u konuk etti. Maçı sarı lacivertli takım 4-1 kazandı. Haftanın en çok dikkat çeken maçı Adana'da oynandı. Samsunspor deplasmanda rakibini 3-2 yenerek sürpriz yaptı. Santranın bol olduğu haftada 39 gol atıldı, 7 takım haftadan 3 puan ile ayrıldı.

konyaspor-mac-001.jpg


PUANINI 14'E YÜKSELTTİ

Konyaspor deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Kasımpaşa maçıyla galibiyet orucunu bitiren yeşil beyazlılar deplasmanda hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede 1 puan aldı. Hakem yönetimi hakem hocaları tarafından yanlış bulundu. Konyaspor aldığı beraberlikle puanını 14'e yükseltti. Anadolu Kartalı girdiği zorlu fikstürde ateş hattından uzaklaşmak için 15. haftadaki Sivasspor maçını kazanmak istiyor.

konyaspor-1.jpg
SÜRPRİZ KOLTUKTAN ETTİ

Fenerbahçe ve Galatasaray zirve yarışında hata yapmadı. Fenerbahçe, Sivasspor'u, Galatasaray ise Pendikspor'u yendi. Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü ile eşitliği bozamadı. Ateş hattında İstanbulspor, Başakşehir ve Alanyaspor puanlar kaybetti. Haftanın sürprizini yapan Samsunspor aldığı galibiyetle puanını 11'e yükseltti. Demirspor'da Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :