Halı yıkamacılarda yaz mesaisi sürüyor! “Fiyatlar uygun, talep yüksek”

Sonbaharın gelişiyle birlikte evlerde ve halı yıkama servislerinde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar, kış mevsimi öncesi detaylı temizlik çalışmalarına hız verirken, iş yükü artan halı yıkamacılar ise yoğun mesai harcıyor. Konya’da hizmet veren Damla Halı Yıkama firması sahibi Ramazan Kavak, sektördeki son durum hakkında gazetemize bilgi verdi.
Halı yıkamacılarda yaz mesaisi sürüyor! “Fiyatlar uygun, talep yüksek”

Sonbaharın gelişiyle evlerde temizlik telaşı arttı. Ev hanımları, yaz mevsiminin sona ermesi ve kış mevsiminin yaklaşmasıyla detaylı temizlik çalışmalarına hız verdi. Havalar soğumadan önce özellikle halı ve koltuk temizliğini tamamlamak isteyen vatandaşlar, halı yıkamacılara olan talebi artırdı. Kış aylarında işlerin yavaşladığı halı yıkamacılar, bu günlerde yoğun mesai yaşıyor.

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-1.jpg

HALILARI EVDEN ALIP, ADRESE TESLİM GERİ GETİRİYORLAR

Konya’da halı yıkamacılar, gelen işleri yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. Konya’da hizmet veren Damla Halı Yıkama firması sahibi Ramazan Kavak, halı yıkama fiyatlarının metrekareye göre farklılık gösterdiğini söyledi. Halının metresini 12 TL’ye yıkadıklarını belirten Kavak, 30 metre ve üzeri halılarda ise fiyatı 11 TL’ye düşürdüklerini ifade etti. Halıları, vatandaşın evinden alıp yıkadıktan sonra tekrar adrese teslim ettiklerini söyleyen Kavak, halıları titiz bir şekilde yıkayıp kuruladıktan sonra parfümleyerek ambalajlı bir şekilde evlere teslim ettiklerini belirtti.

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-1.jpeg

“FİYATLAR UYGUN, TALEP YÜKSEK”

Bu sene sonbaharın gelişiyle işlerin açıldığını belirten halı yıkamacı Ramazan Kavak, “Sonbaharın gelişi ve kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle yoğunluğumuz arttı. Sonbaharla birlikte evlerinde dip köşe temizliğe girişen vatandaşlar, fiyatların da uygun tutulmasıyla; yıkanacak halı, kilim, koltuk, battaniye, yorgan ne varsa getiriyor. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için mesai harcıyoruz. Evlere ücretsiz servis ve ücretsiz teslimatta bulunmaktayız. Titiz bir çalışma yürütüyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek adına Buhara Mahallesi Ümmet Sokak No: 15 Selçuklu Konya adresinde hizmet veriyoruz. Dileyen vatandaşlarımız, (0332) 251 40 45 nolu numaradan talep oluşturabilirler. Halı yıkama hizmetimizin yanında, diğer ürünlerin temizliğinde de iddialıyız. Eylül ayı itibarıyla; halı 12 TL, 30 metre ve üzeri halılar 11 TL, battaniye 60 TL, yün yorgan ve elyaf yorgan 75 TL, koltuk takımı 300 TL, çift kişilik baza yatak 300 TL, tek kişilik baza yatak 150 TL olarak cazip fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

• SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-2.jpeg

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-3.jpeg

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-4.jpeg

hali-yikamacilarda-yaz-mesaisi-suruyor-5.jpeg

 Yazı İşleri Müdürü