Halil Etyemez’den açıklama

AK Parti Konya Milletvekili olan fakat 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den aday gösterilmeyen Halil Etyemez, önemli açıklamalarda bulundu.
Halil Etyemez’den açıklama

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in açıklaması şöyle:

"Sevgili Kardeşim,

Kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan AK Parti'mizde adaylar belli oldu. Kadim şehrimiz Konya’mız ve ülkemiz için hayırlı olsun.

Aday olan tüm kardeşlerimize ülkemize ve milletimize hizmet yolunda üstün muvaffakiyetler diliyorum.

Kıymetli Kardeşlerim,

Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın şafağındadır. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve AK Parti’mizi birinci parti olarak sandıktan çıkaracağız. 14 Mayıs'ta elbirliğiyle istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkacağız.

Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Konya’mıza güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Milletimizin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Konya için,Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz.

Geçtiğimiz süreçte bizlere güvenerek Konyamıza ve ülkemize hizmet etme noktasında görevlendiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, birlikte çalıştığımız; il başkanımıza, kıymetli milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, değerli ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il ve ilçe kadın kolları ve gençlik kollarımızın başkanlarına ve yönetimlerine, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, sandık başkanlarımıza ve sandık yönetimlerine ve bizlere her daim destek olan; muhtarlarımıza, STK ve Oda başkanları ile yönetimlerine, şehrimizin değerli basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin dört bir yanında AK Parti davasını omuzlayan ülkesi milleti ve istikbali için koşturan kıymetli kardeşlerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.

Durmak yok yola devam!

Allah'a emanet olun...

Saygılarımla. "

Etiketler :