Hamzaoğulları Unlu Mamulleri açıldı

Hamza Yağcı ve oğulları Mehmet Yağcı, Osman Yağcı tarafından açılan Hamzaoğulları Unlu Mamulleri’nin ikinci şubesi Hatıp Yolu üzerinde açıldı.
Hamzaoğulları Unlu Mamulleri açıldı

Hamza Yağcı ve oğulları Mehmet Yağcı, Osman Yağcı tarafından açılan Hamzaoğulları Unlu Mamulleri’nin ikinci şubesi Hatıp Yolu üzerinde açıldı. Geniş bir ürün çeşitliliğini sahip olan Hamzaoğulları Unlu Mamulleri, doğal ve katkısız ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Konya Hatıp Mahallesi yolu üzerinde hizmete açılan Hamzaoğulları Unlu Mamulleri, ekmek çeşitleri, baklava grupları, pasta çeşitleri, börek çeşitleri gibi doğal ve katkısız ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

hamzaoglullari-6.png

‘İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ’

İmalatçı bir firma olduklarını söyleyen Hamzaoğulları Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yağcı, “Yaklaşık 25 yıldır unlu mamulleri sektörünün içerisindeyiz. İlk şubemiz Meram Lalebahçe yolu üzerindedir. Konya’ya daha fazla ne kazandırabiliriz diyerek ikinci şube açmanın kararını verdik. Ürün çeşitlerimiz ve ekmek çeşitlerimiz çok fazla. Ekmeğimizi katkısız olarak odun ekmeği şeklinde yapıyoruz. Bütün ürünlerimizin hepsi gıda koleksiyonuna uygundur. Kendimizin yemediği hiçbir ürünü müşteriye sunmuyoruz. Baklavada kuru pastada tereyağı kullanmayı tercih ediyoruz. Bu işi severek yaptığımız için ikinci bir şubenin açılışını yapıyoruz ve birkaç daha şube açarak Konya’nın bilinen bir markası olması için mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

hamzaoglullari-1.png

‘HİJYENE VE DOĞALLIĞA DİKKAT EDİYORUZ’

Ürünlerinde en çok hijyen kurallarına ve doğal ürün olmasına dikkat ettiklerini belirten Osman Yağcı, “Gıda sektöründe olduğumuz için hijyen en önde gelen bir şeydir. Elimizden geldiği kadar en kaliteli malzemeyi tercih etmeye özen gösteriyoruz. Gevrek çeşitleri olsun baklava çeşitleri olsun hepsinin en iyisini yapalım ki sofrada ekmeği böldüklerinde ekmeğin kokusunu alabilsinler ya da yedikleri baklavanın tereyağ tadını alabilsinler. Belki fiyat olarak biraz yüksektir ama sofrada kaliteden taviz vermemek için vatandaşların en iyisini tercih etmeleri gerekir. Ekmek, galeta grubumuz var. Gevrek, tatlı çeşitlerimiz var. Poğaça, pasta çeşitlerimiz, kuru pasta çeşitlerimiz, yaş pasta dondurma çeşitlerimiz var. Dondurmayı Kahramanmaraş’tan özel olarak getiriyoruz” diye aktardı.

hamzaoglullari-2.png

‘ÜRÜNLERİMİZ TARLADAN SOFRAYA’

Tarladan sofraya ürünleri müşterileriyle buluşturduklarını ifade eden Yağcı, “Kendi yöremizden ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunduğumuz için bir tık daha önde olduğumuzu düşünüyorum. Müşteri zaten ilk şubemizden bizi biliyor. İkinci şubeyi açmam müşterilerimizin teşvikiyle olmuştur. Bizden memnun olduklarını söyleyip tek bir şubeyle kalmamız gerektiğini ifade ettiler. Doğal ve katkısız ürünleri yemek isteyen damak zevkine düşkün Konyalı vatandaşları ikinci şubemize bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

hamzaoglullari-3.png

hamzaoglullari-4.png

hamzaoglullari-5.png