Hançerli: Karatay'da bayram huzurlu geçti

Karatay'da bayram öncesi alınan tedbirler ve bayram süresince yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içinde geçirdiğini ifade etti.

Hançerli: Karatay'da bayram huzurlu geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi olarak bayram öncesinde ilçe halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak gerekli tedbirleri uyguladıklarını dile getiren Hançerli, Tatlıcak Mahallesi Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi arkasında hayvan satışına izin verildiğini, ayrıca ilçenin 18 farklı yerinde kurban kesim yerleri oluşturularak vatandaşın daha nezih ve hijyenik bir ortamda kapalı mekanlarda kurbanlarını güvenle kestiklerini söyledi. Bunun yanında kurban satış noktalarının her gün düzenli olarak belediyeye bağlı zabıta, sağlık ve veteriner ekipleri tarafından denetim altında tutulduğunu belirten Hançerli, kurbanlık hayvanların sağlıklı olup olmadıklarının kontrol edildiğini, takviye ekiplerle 24 saat çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün arefe gününden başlayan çalışmalarını bayram süresince de devam ettirdiğini kaydetti.

Karatay’da 18 farklı yerde oluşturulan Kurban Kesim yerlerine askılıklar ve su arasözü konularak, kesim yapılan alanların da bol su ile yıkandığını ifade eden Hançerli, özveriyle çalışan personele teşekkür etti.

Bakmadan Geçme