Hangi markalar İsrail'e ait! Boykotlu ürün listesini tıkla-öğren

Boykotlu ürünlerin listesine bakmadan hangi ürünün alınıp alınmayacağını hangi markaların boykotlu olduğunu araştırmaya gerek kalmadı. Ahilik Kontrol Merkezinin yaptığı uygulamayla hangi ürünün alınıp hangi ürünün isme alınmayacağını gösteriyor. Tek yapmanız gereken ürünün ismini girmek. İşte detaylar;
Hangi markalar İsrail'e ait! Boykotlu ürün listesini tıkla-öğren

Son günlerde hangi ürünün İsrail malı olduğu araştırılmaktadır. Hangi ürünün boykotlu ürün olduğunu öğrenmek için Ahilik Kontrol Merkezi Uygulama yaptı. Uygulamanın kullanımı ise çok basit tek yapmanız gereken ürünün ismini girmeniz. Ürün eğer boykotlu ise ahilik reddi ürün boykotsuzsa ahilik onaylı diye bilgi veriyor... işte o hesap;

BOYKOTLU ÜRÜN ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Ahilik Kontrol Merkezi'ne Hoş Geldiniz!"
İşletmelerin Ahilik değerlerine uygunluklarını hızla ve kolayca kontrol edin. Tek yapmanız gereken, araştırdığınız firmanın adını yukarıdaki arama çubuğuna girmek. Ahilik Kontrol Merkezi, sizin için dürüstlük, adalet, çalışkanlık ve sadakatin izini sürer.

Ahilik değerleri, iş dünyasında en iyi uygulamaları temsil eder. Ahilik Kontrol Merkezi, bu değerleri korumaya ve yaymaya adamıştır. Şeffaflık, güvenilirlik ve toplumsal sorumluluk konularında firmaları inceleyerek size güvendiğiniz işletmeleri seçme konusunda yardımcı oluyoruz.

İşletmeleri Ahilik değerlerine göre değerlendirin ve bilin ki doğru seçimleri yaparken size yol gösteriyoruz. Ahilik Kontrol Merkezi, iş dünyasında güvendiğiniz bir rehber olmayı hedefliyor.

Etiketler :