Hasan Angı: Seçimleri yüzde 50’nin üzerinde tamamlayacağız

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda heyecan sürüyor. Aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından milletvekili adaylarının belirlenmesinde teşkilat temayül yoklaması, mülakatlar, anketler ve komisyonlarca alınacak kararlar etkili olacak. Temayül yoklamasında bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, temayül yoklamasının hayırlı olmasını dileyerek, seçimleri yüzde 50’nin üzerinde tamamlayacaklarını söyledi.
Hasan Angı: Seçimleri yüzde 50’nin üzerinde tamamlayacağız

Temayül yoklamasında konuşan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde yüzde 50'nin üzerinde bir oyla tamamlayacaklarını öngören AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "14 Mayıs 2023'te yapılacak 28. dönem Büyük Millet Meclisi seçimleri ile ilgili olarak AK Partimizin aday adayları arasında olan temayül teşkilat yoklamasını başlatmış olduk. Öncelikle tüm aday adaylarımıza ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

ak-parti-konyada-temayul-heyecani-1.jpg

Birinci tercih ve ikinci tercih ile beraber 207 aday adayımızın olduğu bu temayülde 3 bin 200'e yakın teşkilat mensubumuz bu adaylar içerisinde en fazla 10 ismi tercih ederek bu tercihlerini online üzerinden yapmış olacaklar. Şu anda başladı, saat 16'ya kadar devam edecek. Bu çalışmalarımızda tüm teşkilat mensuplarımızın, aday adaylarımızın tercih noktalarındaki sonuçlarını da genel merkezimiz anlık olarak takip ediyor. Akşam 16 itibarıyla 81 ildeki kullanım bittiği andan itibaren tüm sonuçlarını görmüş olacak. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz.

hasan-angi.jpg

31 ilçemizden buraya kadar ana kademelerimiz, kadın mensuplarımız, mahalle başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle beraber bu günü birlikte geçiriyoruz. Yeni bir süreci birlikte yönetiyoruz.

ak-parti-konyada-temayul-heyecani-4.jpg

Türkiye'nin arzu ettiği 2002 süreci ile başlayıp 2023'te de devam edecek. 'Türkiye Yüzyılında' AK Partimiz çok daha güçlü bir şekilde hem mecliste temsili olacak hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla bu seçimleri tamamlayıp Cumhurbaşkanlığı görevine devam etmiş olacak inşallah. Hayırlı olsun" dedi.

ozlem-zengin-konyada-1.jpg

 Muhabir
Etiketler :