Hasan Kılca ve Muhammed Zeren sanayi esnafıyla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren Faydasıçok Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek burada faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Adayı Zeren vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri için destek istedi.
Hasan Kılca ve Muhammed Zeren sanayi esnafıyla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi saha çalışmaları kapsamında Faydasıçok Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Site içerisinde faaliyet gösteren sanayici ve esnafların işyerlerini tek tek ziyaret eden heyet, bölge esnafının istek ve taleplerini dinleyerek 14 Mayıs için destek istedi.

hasan-kilca-ve-muhammed-zeren-sanayi-esnafiyla-bulustu-2.jpeg

BU MUHTEŞEM BİRLİKTELİK BİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAK

Sanayici ve çalışanlarla bir araya gelen ve kendilerine hayırlı işler dileğinde bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya esnafı ve sanayicisinin 14 Mayıs günü Türkiye Yüzyılı’na en büyük desteği vereceğini söyledi.

Hasan Kılca; “Bugün genç ve başarılı adayımız Muhammed Zeren ile birlikte Faydasıçok Sanayi Sitesi’nde hemşehrilerimizle buluştuk. Ülkemiz AK Parti iktidarında ve Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonlu bakış açısıyla birlikte devasa yatırımlara kavuştu. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonu da güçlü bir gelecek, umutlu yarınlar demektir. Bu başarılı yürüyüşün devam etmesi için hepimize önemli işler düşüyor. Sanayi esnafımız da kararını vermiş, istikrar diyor, güven diyor, Cumhurbaşkanına, Cumhur İttifakına sahip çıkıyor. Bu muhteşem birliktelik bizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Birlikte hareket ederek şehrimize yeni ve güçlü yatırımların gelmesini hep birlikte sağlayacağız. Faydasıçok Sanayi Sitesi’nde gördüğümüz bu sevgi ve muhabbet ortamından dolayı tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte güçlüyüz” dedi.

hasan-kilca-ve-muhammed-zeren-sanayi-esnafiyla-bulustu-5.jpeg

HEMŞEHRİLERİMİZLE HEYECANIMIZ, UMUDUMUZ ORTAK

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ise; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye olan güveninin 14 Mayıs Seçimlerinde sandıklara bir kez daha yansıyacağını ve zaferle ayrılacaklarını dile getirdi.

Zeren şunları söyledi; “Saha çalışmalarımız kapsamında Faydasıçok Sanayi Sitesi esnafımızla bir araya geldik. Hemşehrimizin samimiyeti, sohbeti ve dualarıyla geçen güzellik dolu bir gün oldu. Biz vatandaşlarımızın duası ve teveccühleriyle yolumuza devam ediyoruz. Millet olarak hep birlikte el ele vererek daha güçlü yarınlara odaklanmalıyız. Hemşehrilerimizle heyecanımız, umudumuz ve gelecek inancımız ortak. Onurlu bir duruş, inanmış bir yürek, adanmış bir aşkla; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayıs zaferine ve büyük Türkiye idealine yürüyoruz. Bu teveccüh, bu destek 14 Mayıs günü Türkiye Yüzyılı kapılarını sonuna kadar açacaktır.”

Etiketler :