'Hata yapmazsak Fenerbahçe'yi eli boş gönderebiliriz'
Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan Gaziantepspor'da, takım kaptanı Süme hata yapmadan ve güçlerini sahaya yansıtacak şekilde oynamaları halinde Fenerbahçe'yi eli boş gönderebileceklerini söyledi.
Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan Gaziantepspor'da, takım kaptanı Elyasa Süme, hata yapmadan ve güçlerini sahaya yansıtacak şekilde oynamaları halinde Fenerbahçe'yi eli boş gönderebileceklerini söyledi.
Elyasa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.
Şu an için her şeyin yolunda olduğunu ve sabırsızlıkla maç saatini beklediklerini ifade eden Elyasa, geçen hafta Gençlerbirliği maçında olağanüstü performans göstererek 2-2'lik skor elde ettiklerini hatırlattı.
Bu beraberlikle takımın moralinin yükseldiğini aktaran 32 yaşındaki futbolcu, moralli bir takımın Fenerbahçe gibi bir takımı konuk etmesinin, motivasyonu da kolaylaştırdığına işaret etti.
Bakmadan Geçme