Hatayspor, Galatasaray'ı 4 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor evinde iki kez geriye düştüğü maçta Galatasaray'ı 4-2 yenmeyi başardı.
Hatayspor, Galatasaray'ı 4 golle geçti

Fatih Terim'le yolları ayıran Galatasaray , yeni hocası Domenec Torrent'le ilk maçına çıktı. Son 9 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve 27 puanla 13. sırada bulunan Aslan, zorlu deplasmandan da 3 puan çıkaramadı. 

Hızlı başlayan mücadelede Galatasaray 23'te Emre Kılınç'la öne geçti, 28'de Aanholt kaçırdığı penaltıyla farkı 2'ye çıkaramadı. 43'te Hatay, Mame Diouf'un penaltısıyla beraberliği yakaladı, tam ilk yarı bu sonuçla bitti diye düşünülürken, 45+8'de Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı, harika bir frikik golüyle Aslan'ı soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

İkinci yarıda da yüksek tempo devam etti. 62'de Mohamed Kamara skora dengeyi getirdi, 79'da Saba Lobzhanidze, Hatayspor'u 3-2 öne geçirdi. Golün hemen ardından bir pozisyon sonrasında Taylan Antalyalı ile Ruben Riberio arasında gerginlik yaşanınca hakem Erkan Özdamar, Taylan'ı kırmızı kartla oyundan attı. 90'da Lobzhanidze bir kez daha sahneye çıkıp, fişi çekti: 4-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Aslan son 10 maçta sadece 1 galibiyette kaldı, Hatay ise son 3 maçta 2. kez 3 puana uzanıp çıkışa geçti.