Hatayspor-Konyaspor, Stanojevic eleştirilere cevap verdi!

Konyaspor'da son haftalarda alınan puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic eleştirilerin hedefi oldu. Stanojevic yaptığı açıklamada görevden gitmesi gereken bir durumun olmadığını belirterek, milli ara sonrası takımın iyi olacağını söyledi.
Hatayspor-Konyaspor, Stanojevic eleştirilere cevap verdi!

Konyaspor'da son haftalarda alınan puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic eleştirilerin hedefi oldu. 49 yaşındaki teknik adam 3-1'lik Hatayspor yenilgisi sonrasında çıktığı basın toplantısında görevi bırakmayı düşünmediğini belirterek, milli arayı işaret etti. Stanojevic ara sonrası takımın toparlanacağını ifade etti ve takımın ilk yarıdaki oyununu beğendiğini söyledi.

staojevic-aciklama-kopya.jpg

"VAZGEÇEN BİRİSİ DEĞİLİM"
Stanojevic, "Özellikle neden kariyerime devam edip, etmeyeceğimi bilmiyorum. Burada geçen maça kıyasla sahaya daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Aslında milli aradan sonra çok daha iyi bir şekilde döneceğimizi söyleyebilirim. Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım. Bugün bir mağlubiyetten sonra vazgeçip, terk edeyim" dedi. Konyaspor ara sonrası Pendikspor'u konuk edecek.

 Muhabir
Etiketler :