Hava uzmanından sürpriz tahmin! Konya 3 gün boyunca…

Hava Tahmincisi Kuttusi Demir’den Konya için sürpriz bir tahmin geldi. Yağışlar hakkında bilgi veren Demir’in yanında, Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden de Konya için uyarı verildi. İşte detaylar…
Hava uzmanından sürpriz tahmin! Konya 3 gün boyunca…

Amatör Hava Tahmincisi Kuttusi Demir’in Konya için tahmini işte şu şekilde oldu; “Sabah verileri geldi. Konya'mızda 2-4 Eylül arası ağırlık Batı ve Kuzey ilçelerimiz olmak üzere il genelinde yağışlar bekleniyor. Şahsi düşüncem her nokta yağış alacak ve yağışsız bir konum kalmayacak. Çünkü il genelinde index ve diğer değerler çok iyi.”

'ALIŞIK OLMADIĞIMIZ BİR GÜN YAŞAYACAĞIZ'

Demir, bir başka tahmini için ise şunları söyledi; "Yarın için Konya'mızın değerleri alev alev. Sayılı saatler kala olumsuz değişim olmaz ise Eylül ayında hiç alışık olmadığımız bir gün yaşayacağız. Bunca yıldır hava takibi yaparım bu kadar heyecanlandığım zaman dilimi çok azdır."

konya-hava.jpeg

METEOROLOJİ DE UYARI VERDİ

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünün de uyarıları şu şekilde oldu; “Gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat. Ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, yıldırım gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir.”

 Muhabir
Etiketler :