Hayvan Hakları Federasyonundan Konya'daki faaliyetlere ilişkin açıklama

KONYA (AA) - Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yetkilileri, Konya'da başta belediye başkanları olmak üzere çeşitli kurumları ziyaret ederek, görüş alışverişinde...
Hayvan Hakları Federasyonundan Konya'daki faaliyetlere ilişkin açıklama

KONYA (AA) - Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yetkilileri, Konya'da başta belediye başkanları olmak üzere çeşitli kurumları ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

HAYTAP Ilgın Temsilcisi eczacı Ebru Cumbul, yaptığı yazılı açıklama, ilk olarak Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ile görüşme gerçekleştirildiğini aktardı.

Cumbul, görüşmede başta yapım aşamasındaki kısırlaştırma rehabilitasyon merkezinin ele alındığını kaydetti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Serdar Koyuncu ile Çevre ve Hayvan Sağlığı Şube Müdürü veteriner hekim Nevzat Demirci ile yapılan görüşmede ise şehirdeki çalışmaların ne kadar kapsamlı yapıldığını görme fırsatı yakaladıklarını belirten Cumbul, "Konya Büyükşehir Belediyesinin yapacağı projelerde HAYTAP olarak beraber çalışacağız." ifadesini kullandı.

Cumbul, Kadınhanı Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Çakar'ın da çevre ilçelerden bırakılan köpeklerden muzdarip olduklarını dile getirdiğini aktardı.

Kaynak: