HDP'li o isme tutuklama!

Kars merkez ile Sarıkamış ve Selim ilçelerinde düzenlenen operasyonda, 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı.

HDP'li o isme tutuklama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre, Selim Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerin katılımıyla bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen zanlılara yönelik kent merkezi ile Sarıkamış ve Selim ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki sorguları tamamlandı.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4’ü savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen HDP Selim ilçe yöneticilerinden M.K. ve HDP’li İl Genel Meclis üyesi R.Y.’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bakmadan Geçme