Hedef Filo Konya’da

Kurumsal araç kiralama platformum olan Hedef Filo Konya’daki ofisinin açılışını yaptı. 5 yıldır Home Ofis olarak çalışan Hedef Filo, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Konya’daki ofisini açtı.
Hedef Filo Konya’da

Hedef Filo Satış Direktörü Petek Öztürk, firma hakkındaki bilgilere şu şekilde yer verdi; “Konya’daki faaliyetlerimiz 2015’ten beri Home Ofis devam ediyordu. Resmi olarak buradaki ofisimizi açtık. Hedef Filo Türkiye’de 19 yıldır hizmet veriyor. Şirketlerin mobilite ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyoruz. 12 aydan 48 aya kadar değişen vadelerle mobilite ihtiyaçlarını, aynı zamanda operasyonel ihtiyaçlarıyla beraber hizmet paketleri içerisinde kendilerine sağlıyoruz.”

hedef-filo-1.jpg

‘KONYA MERKEZİMİZ OLACAK’

Konya’nın çevre illerdeki çalışmalar için merkez olacağını açıklayan Öztürk, “Konya, çevre iller içinde merkez olarak kullanacağımız bir ofis olacak. Anadolu Bölgesindeki büyüme trendimiz devam edecek.

hedef-filo-4.jpg

Örneğin, buradan Adana’ya, Gaziantep’e, Antalya’ya hizmet götürmek istiyoruz. Dolayısıyla bu müşterilere yaklaştıkça, onların isteklerini anladıkça yine farklı bölgelerde ofis açma noktasında da çok hevesliyiz. Burada açtığımız 4’üncü bölge ofisimiz. Zaten Bursa, Ankara ve İzmir vardı. Konya Home Ofis olarak vardı. Artık burada da net olarak bir ofisimiz var. Yakında Denizli’de de bir Home Ofisimiz olacak.

hedef-filo-2.jpg

Bizim en büyük hayalimiz bütün Türkiye’de bizi tanıyan, beraber iş yapabildiğimiz, çalışmaktan keyif aldığımız yeni müşteriler edinebilmek. Yurtdışına açılmak bizim hedeflerimizden bir tanesi. Onun için de çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Geçen yıl Tiktak’ı kurduk. Dakikalık araç kiralama platformumuz. Şu anda İstanbul’da yaklaşık olarak 4 bin aracımız var. Hizmet verdiğimiz alanları genişletebilmek için çalışıyoruz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

•BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

hedef-filo-3.jpg

hedef-filo-5.jpg

 Muhabir