Hemşehrilerimizle gönül köprüsü kurduk! Leyla Şahin Usta'dan Konyalılara teşekkür!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Leyla Şahin Usta, 28. dönem milletvekili aday listesinde Ankara 3. bölge 2. sıradan aday oldu. Usta; "2015 yılından bu yana Konya’mız için çok çalıştık. Şehrimizin yarınlarını güzelleştirmek, geliştirmek için durmadık, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduk. Aramızdaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdik. Her bir Konya’lı hemşehrime can-ı gönülden teşekkür ediyorum"dedi.
Hemşehrilerimizle gönül köprüsü kurduk! Leyla Şahin Usta'dan Konyalılara teşekkür!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Leyla Şahin Usta, sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaparak Konyalılara teşekkür etti.

Usta yaptığı paylaşımda; "2015 yılından bu yana Konya’mız için çok çalıştık. Şehrimizin yarınlarını güzelleştirmek, geliştirmek için durmadık, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurduk. Aramızdaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdik. Her bir Konya’lı hemşehrime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

31 ilçe teşkilatımız ve Belediye Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Merkez İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız Mustafa Kavuş, Hasan Kılca, Ahmet Pekyatırmacı'ya şehrimizin STKlarına ve Konya basınımıza teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ankara’mıza hizmet için görevlendirildik. Konya’mızda olduğu gibi Ankara’mız için de gece gündüz demeden yola çıkıyoruz. Biz bu vatana söz verdik. Rabbim yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler :