Her akşam 200 daire geziyor, başkan adayı gibi çalışıyor

Karatay ilçesinde bulunan Sedirler Mahallesi'nden muhtar adayı olan Nurettin Karadal, 31 Mart seçimlerine belediye başkanı adayı gibi hazırlanıyor. 20 binden fazla nüfusu olan mahallelerinde her akşam 200 daireyi gezdiğini söyleyen Nurettin Karadal, " Vatandaşlarımız bizleri muhtar olarak görmek istiyor" dedi.
Her akşam 200 daire geziyor, başkan adayı gibi çalışıyor

30 yıldır ikamet ettiği mahallesinde muhtar adayı olduğunu söyleyen Nurettin Karadal, "1968 Aksaray Eskil doğumluyum. 1994 yılından beri de mahallemizde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Burada geçmişten beri farklı sektörlerde esnaflık yaptım. Şimdi de mahallemizde hem emekli olarak hem de esnaf olarak yine hizmet vermekteyim. Daha öncesinde 15 yıl boyunca mahallemizde seyyar süt satışı yapmıştım. Son 5 yıldır da yine mahallemizde Şehit Azam Güdendede Parkı'nın yanında Karadal Perde Çeyiz isimli firmamızla esnaflık yapıyorum. " ifadelerini kullandı.

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor.jpg

2019'DA OLMADI, 2024'TE İDDİALI

2019 seçimlerinde de muhtar adayı olduğunu fakat 64 oy farkla muhtarlığı kaçırdığını dile getiren Nurettin Karadal, "2019 seçimlerinde de muhtar adayıydım. Toplam 5 aday vardık. Diğer dördü birleşti ve tek aday etrafında toplandı. Onlara rakip oldum ama maalesef nasip olmadı. 5380 oyda 64 oy farkla kaybettim. Bu kez iddialıyım. Şu anda 3 adayız. Nasip kısmetse bu seçimi alacağımıza inanıyorum." dedi.

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor-001.jpg

'MAHALLEMİZİN İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ'

Sedirler Mahallesi'nde gördüğü ihtiyaçları gidermek için muhtarlığa talip olduğunu belirten Nurettin Karadal, "Mahallemizde çok ihtiyaç var. Eksik gördüğümüz durumlardan dolayı aday olduk. Öncelikle mahallemizde sağlık ocağı bulunmuyor. Düşünülüyordu fakat başka mahalleye yapıldı. Kendi mahallemize de sağlık ocağı yapılsın istiyoruz. Öte yandan iptal olan otobüs hatlarımız bulunuyor. Mahalle nüfusumuz giderek kalabalıklaşıyor, göç alıyor. Buna rağmen artması gerekirken bazı hatlar iptal oldu. Bu konuda gerekeni yapacağız. Yine mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız takipçisi olacağız. Sedirler'de emekliler konağı yok bunu kazandırmayı planlıyoruz. Mahallemizde başı boş hayvanlardan çok rahatsızız. Bunun da takipçisi olacağız." diyerek planlarından bahsetti.

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor-004.jpg

'VATANDAŞIMIZDAN TAM DESTEK GÖRÜYORUZ'

Mahalle halkından tam destek gördüklerini belirten Nurettin Karadal, "Mahallemizde 20 binden fazla vatandaşımız, 8 binden fazla da seçmenimiz bulunuyor. Her akşam 200 daireyi geziyorum. Vatandaşlarımız bizleri muhtar olarak görmek istiyor. Tam destek diyorlar. Mahalle sakinlerimiz çözülemeyen problemleri benim çözeceğime inanıyor ve bu da gücümüzü artırıyor. İnşallah göreve geldiğimizde gereken makamlarla gereken görüşmeleri yapıp yine finansman desteklerini bulup çözümler üreteceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor-002.jpg

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor-003.jpg

her-aksam-200-daire-geziyor-baskan-adayi-gibi-calisiyor-005.jpg