HESTOUREX 4. kez kapılarını açacak

Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Kanpolat:- "HESTOUREX'e 150 civarında ülkeden katılım bekliyoruz. Fuarda, gerek bireysel gerek kurumsal anlamda ciddi anlaşmalar yapılıyor"
HESTOUREX 4. kez kapılarını açacak

ANTALYA (AA) - Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği (UASTED) Başkanı Mehmet Kanpolat, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Sergisi'nin (HESTOUREX) bireysel ve kurumsal anlamda ciddi anlaşmaların yapılması için önemli olduğunu bildirdi.

HESTOUREX'in düzenleme kurulu üyesi de olan Kanpolat, yaptığı açıklamada, 2017'de alternatif, spor ve sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik organize edilen fuarı geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

İlk yıl fuar kapsamında Rusya ile Türkiye arasında sağlık turizmine yönelik 10 milyon dolarlık sözleşme imzalandığını vurgulayan Kanpolat, fuarı bu sene 2-4 Nisan'da yapacaklarını bildirdi.

Kanpolat, ilgili bakanlıkların yanı sıra HESTOUREX'e 28 spor federasyonunun da destek verdiğini kaydetti.

Türkiye'nin prestiji açısından önemli bir fuar olduğuna işaret eden Kanpolat, "HESTOUREX'e 150 civarında ülkeden katılım bekliyoruz. Gerek bireysel gerek kurumsal anlamda ciddi anlaşmalar yapılıyor. Turizm açısından önemli bir fuar." ifadesini kullandı.

Kaynak: