Hotic ve Bouchalakis eli kulağında

İç transferde görüşmelerini sürdüren Konyaspor yönetimi dış transferde gaza bastı.
Hotic ve Bouchalakis eli kulağında

İç transferde görüşmelerini sürdüren Konyaspor yönetimi dış transferde gaza bastı. Yönetim Amir Hadziahmetovic ve Endri Çekici’nin takımdan gitmesi durumunda iki oyuncu ile anlaşmaya büyük oranda vardı. Listedeki en yakın iki isim Dino Hotic ve Andreas Bouchalakis.

İbrahim Sehic ve Zymer Bytyqi ile prensipte anlaşma sağlayan Konyaspor, Amir ve Endri için ilgilenen kulüplere elinizi çabuk tutun mesajı gönderdi. Yönetim, transfer söylentilerinin futbolcuları olumsuz etkilememesi için takımlara gönderdiği süre bitti. Diğer yandan transferde en çok ismi geçen oyuncuların gitmesi durumunda B planı yapıldı. Listede imzaya en yakın isim Hotic ile Bouchalakis.

Geçtiğimiz hafta ismi Konyaspor ve Trabzonspor ile çıkan Bosnalı oyuncu Hotic ile pazarlıkta bir sorun yok. 27 yaşındaki oyuncu iç transferin bitmesinin ardından imzaya en yakın isim gözüküyor. Bir diğer isim Yunanlı Andreas Bouchalakis ise Transfermarkt’ta transfer olasılığı yüzde 70 olarak gözüküyor. Olimpiakos’un sol ayaklı merkez orta saha oyuncusu Bouchalakis1.86 boyuyla dikkat çekiyor.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :